Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Το TLIFE στην πρεμιέρα Ζουγανέλη – Μπουλά -Χατζηγιάννη!

Το TLIFE στην πρεμιέρα Ζουγανέλη – Μπουλά -Χατζηγιάννη!

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελεονώρα Ζουγανέλη από την πρεμιέρα του μπαμπά της! Δες ποιοι άλλοι πήγαν…

Το δίδυμο Σάκης Μπουλάς – Γιάννης Ζουγανέλης επιστρέφει δυναμικά σε γνώριμα μέρη και υποδέχεται τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ένα φαινομενικά “αταίριαστο” σχήμα , όπως λένε και οι ίδιοι, που αναμένεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής Αθήνας.

Με σύνθημα τους τη φράση “μέσα από τις αντιθέσεις βγαίνει αρμονία”, που ακούμε και στο νέο τραγούδι του Μιχάλη, οι τρεις τους τολμούν να “τσαλακώσουν” την εικόνα τους, να σχολιάσουν τα θέματα της επικαιρότητας και να ασκήσουν τη δική τους κριτική στα κακώς κείμενα.

Ο Μιχάλης, μάλιστα, δεν θα “ντύνει” μόνο με τη μουσική και τα τραγούδια του το σχήμα, αλλά θα έχει και ενεργό ρόλο στα δρώμενα της μουσικοθεατρικής παράστασης “Ο κακός, ο καλός και ο άσημος”!

Μαζί τους επί σκηνής θα βρεθούν ο Γιώργος Μάγκας με το κλαρίνο του, ο Τζώνυ Βαβούρας, η Μαρία Διακοπαναγιώτου (κατά κόσμον η Τασούλα του Κίτσου) η Βαλάντω Τρύφωνος, η Νικολέτα Τρίκη που θα χορέψει φλαμένγκο και οι ηθοποιοί: Μαρίνα Σαμάρκου, Στεφανία Γκουρνέλλου.

Το TLIFE βρέθηκε στην μοναδική πρεμιέρα για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα αφού όλες αυτές τις μέρες σου δίνει λεπτομέρειες από την πρετοιμασία τους!

Ο Μ. Χατζηγιάννης μπαίνει στην παρέα της Ακτής Πειραιώς! Backstage φωτογραφίες

Το TLIFE συνάντησε τους Μπουλά – Χατζηγιάννη – Ζουγανέλη, πριν την πρεμιέρα! Φωτογραφίες και Video

Δες κι άλλες φωτογραφίες από την πρεμιέρα!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε