Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Το TLIFE στις πρόβες της παράστασης “Σ’ αγαπώ αλλά”! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το TLIFE στις πρόβες της παράστασης “Σ’ αγαπώ αλλά”! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το έργο του Γιώργου Βάλαρη συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αθηνά.

Το “Σ’αγαπάω, αλλά…” επέστρεψε στο θέατρο “Αθηνά” από τις 15 Οκτωβρίου. Μετά την επιτυχία που γνώρισε το καλοκαίρι το έργο του Γιώργου Βάλαρη παρουσιάζεται και πάλι για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!

Η Μαριάννα Τουμασάτου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Αλέξανδρος Σταύρου και ο Ιωσήφ Μαρινάκης ξετυλίγουν στην σκηνή σε μία διαδραστική “ζευγαρο-κωμωδία” ένα θέμα οικείο σε όλους: τον γάμο και το διαζύγιο. Μία παράσταση με έντονες κωμικές καταστάσεις, συγκίνηση, τρυφερότητα και πολλές ανατροπές που πρόκειται μάλιστα να περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα με κυριότερο σταθμό τη Θεσσαλονίκη στις 17 Ιανουαρίου.

“Ο κόσμος μας έδειξε πέρσι πως πέρασε καλά. Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα γιατί περνάμε δύσκολα σαν χώρα, ο καθένας μόνος και όλοι μαζί. Το να βρεθείς, λοιπόν, σε ένα χώρο που θα γελάσεις, θα περάσεις καλά και θα ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματά σου είναι το ζητούμενο. Αυτό το προσφέραμε, ο κόσμος το αγάπησε και πήγαμε καλά”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TLIFE η Μαριάννα Τουμασάτου.

Το TLIFE και με τον φωτογράφο μας Πέτρο Χόντο “τρύπωσε” σε μία από τις πρόβες και απαθανάτισε τους αγαπημένους σου πρωταγωνιστές μαζί με τον σκηνοθέτη τους, Γιώργο Βάλαρη.

Το κλίμα που επικρατεί στις πρόβες είναι αυτό της “παιδικής χαράς” αφού οι ηθοποιοί γνωρίζονται αρκετά καλά και δεν σταματούν να κάνουν πλάκα ο ένας με τον άλλον.

Δες φωτογραφίες από τις πρόβες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε