Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

To TLIFE στο TEDxAthens! Φωτογραφίες

To TLIFE στο TEDxAthens! Φωτογραφίες

Φέτος είναι η τέταρτη χρονιά της διοργάνωσης και έχει τίτλο “Αυτοί που πράτουν”.

Από το πρωί θα έχεις δει στα social media να κυκλοφορεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση TedxAthens! Οι διαβασμένες ξέρετε καλά για τι ακριβώς πρόκειται και μάλιστα κάποιες είσαστε ήδη εκεί ή σκοπεύεται να πάτε. Για τις υπόλοιπες το TLIFE και η Εβίτα Τσιλοχρήστου φρόντισαν να είναι εκεί και να σας ενημερώσουν…

Το TEDxAthens διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά με τίτλο “Αυτοί που Πράττουν” αλλά είναι η πρώτη φορά που διαρκεί δύο μέρες. Το κυρίως event διεξάγεται σήμερα Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στο Θέατρο του Ελληνικού Κόσμου, ενώ την Παρασκευή προηγήθηκε μια εισαγωγική μέρα στον πολυχώρο The HUB Events.

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, με τις οικονομική κρίση και τις πολιτικές εξελίξεις, γίνεται όλο και πιο έντονη η ανάγκη να αφήσουμε τη θεωρία, να αναλάβουμε δράση, και να “μιλήσουμε” τελικά με πράξεις.

Οι ομιλητές του φετινού TedX, που μοιράζονται την ανάγκη για δράση και δημιουργία, πολλοί και πολύ ενδιαφέροντες: ο Viktor Koen, παγκοσμίου φήμης εικονογράφος, η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας Μάιρη Κατράντζου, ο Δρ. Γιάννης Θεοχάρης, ερευνητής στον τομέα των Πολιτικών επιστημών, ο Κώστας Βογιατζής, ιδρυτής του γνωστού site yatzer, η Νταιάν Κοχύλας σεφ και ειδική στην ελληνική κουζίνα, ο Ματέο Γιοσαφάτ ψυχοθεραπευτής, τον Craig Waltzer ιδιοκτήτη βιβλιοπωλείου, τον επιστήμονα και ερευντητή Andreas Mershin, τον Lars Rasmussen της Google Maps και πολλούς άλλους.

Δες live το main event!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε