Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

To TLIFE στον ημιτελικό του Dancing With The Stars!

To TLIFE στον ημιτελικό του Dancing With The Stars!

Mια βραδιά γεμάτη λάμψη και πολλές εκπλήξεις θα παρακολουθήσουμε σήμερα στον ημιτελικό του Dancing!

Μια βραδιά γεμάτη λάμψη και πολλές εκπλήξεις παρακολουθούμε σήμερα στον ημιτελικό του Dancing With The Stars… Tα πράγματα έχουν δυσκολέψει και οι τρεις διαγωνιζόμενοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό!

Στην πρώτη τους εμφάνιση,  ο Ηλίας Βρεττός χόρεψε  Rumba,  η Λάουρα Νάργες και η Ντορέττα Παπαδημητρίου χόρεψαν  Quickstep. Στην δεύτερη εμφάνιση τους οι  διαγωνιζόμενοι θα χόρεψαν  freestyle, ακολουθώντας τις μελωδίες γνωστών Musical. Η Ντορέττα εντυπωσίασε τους πάντες με τη χορογραφία της. Η ηθοποιός κατάφερε να  συγκεντρώσει  τη μεγαλύτερη βαθμολογία!

Οι χορευτές του Φωκά Ευαγγελίνου ανέβηκαν στην σκηνή του Dancing και μας παρουσίασαν αποσπάσματα από την εντυπωσιακή παράσταση “ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ”, που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ήταν αφιερωμένη στους αθλητές των Special Olympics Hellas.

Στη σκήνη του Dancing ανέβηκε η Αγγελική Ηλιάδη και τραγούδησε το  “Χίλιες και μια νύχτες” που είναι ενα από τα υποψήφια τραγούδια για το φετινό  διαγωνισμό της Eurovision!

Guest εμφάνιση στον ημιτελικό του σόου χορού θα κάνει σε λίγο ο Χρήστος Φερεντίνος. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στο Tlife πως θα χορέψει tango! 

Ο Αργύρης Αγγέλου θα γυρίσει για λίγο το χρόνο πίσω και θα ανέβει πάλι στη σκηνή του Dancing, με μια χορογραφία γεμάτη εκπλήξεις… Στη σκηνή του σόου θα απολαύσουμε και την Αγγελική Ηλιάδη!

H Λάουρα Νάργες έγραψε πριν από λίγο στο twiiter της!


Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια

Περισσότερες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε