Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Το TLIFE τρύπωσε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Π. Φιλιππίδη! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αγαπημένοι σου ηθοποιοί συμπληρώνουν το λαμπερό cast…

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Χρήστου Δήμα με τίτλο “Ακάλυπτος”. Η Καραγιάννης – Καρατζόπουλος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με ένα επιτελείο εξαιρετικών ηθοποιών. Το TLIFE ακολούθησε για δύο μέρες, με τον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Χόντου, τους συντελεστές στις λήψεις που έκαναν στο κτήμα Νάσιουζτικ αλλά και σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Λευτέρη Καπώνη: “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”. Πρόκειται για την κωμωδία της χρονιάς σε σενάριο Λευτέρη Καπώνη, Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Παναγιώτη Μαντζιαφού και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές τον Μάρτιο του 2013.

Κατά την διάρκειά της βλέπουμε στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως Ακάλυπτος, που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα, όσο να την αξιοποιήσει….

Λίγο πριν τελειώσουν τα γυρίσματα και ξεκινήσει η τελική διαδικασία για την ολοκλήρωση της ταινίας, το TLIFE συνάντησε στα παρασκήνιά τους τον Πέτρο Φιλιππίδη, την Αθηνά Μαξίμου, την Τζένη Θεωνά, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αγγελική Ανδρίτσου και τον Θανάση Βισκαδουράκη σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και κεφάτο κλίμα. Μπορεί οι απαιτήσεις και οι ώρες που απαιτούνται για ένα καλό αποτέλεσμα να είναι πολλές, οι συντελεστές του Ακάλυπτου όμως φαίνεται πως δεν πτοούνται…

Δες baskstage φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε