Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το τρίτο πρόσωπο που είναι η αιτία για το διαζύγιο της διάσημης ηθοποιού!

Ο χωρισμός της Eva Longoria και του Tony Parker προκάλεσα σάλο ειδικά όταν αποκαλύφθηκε ότι η αιτία ήταν μία άλλη γυναίκα!

Ο χωρισμός της Eva Longoria και του Tony Parker έσκασε σαν βόμβα στο Hollywood καθώς ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια! Παρόλο που οι αρχικές φήμες έμοιαζαν με ψέμα, η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει από την ηθοποιό η οποία κοινοποίησε από το twitter της την είδηση για το διαζύγιο!

Ωστόσο οι αποκαλύψεις δεν σταματάνε εκεί αφού ο διεθνής τύπος δημοσιεύει σήμερα την αιτία που τοποθετεί το ζευγάρι στην μακριά λίστα των χωρισμένων. Και δεν είναι άλλη από την σύζυγο του συναθλητή του και παίχτη του NBA, Brent Barry, την 37χρονη καλλονή Erin!

Η διάσημη “νοικοκυρά σε απόγνωση” παρόλο που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώη συντροφό της, φαίνεται πως δεν μπόρεσε να αντέξει το διπλό χτύπημα αφού ο Tony την απάτησε με μια πολύ καλή τους φίλη!

Η απιστία αποκαλύφθηκε όταν η ηθοποιός βρήκε ερωτικά μηνύματα της Erin Barry στο κινητό του άντρας της, πράγμα το οποίο επιβεβαίωσε ο Λατίνος ηθοποιός και παρουσιαστής Mario Lopez. Σύμφωνα με πληροφορίες η Longoria είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και την ακύρωσε την εμφάνισή της στα βραβεία ALMA για τους Λατίνους, τα οποία παρουσιάζει σχεδόν κάθε χρόνο.

Τα δύο ζευγάρια συνηθιζαν να κάνουν παρέα. Μάλιστα η Longoria είχε ανεβάσει στο twitter πρόσφατα μία φωτογραφία από κοινή τους έξοδο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε