Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους και το οριστικό τέλος!

Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους και το οριστικό τέλος!
Ο γάμος της βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού Sandra Bullock με τον Jesse James έχει πλέον φτάσει στο τέλος.
Το μήλον της έριδος είναι η Michelle Bombshell. Το νεαρό μοντέλο υποστηρίζει ότι γνώρισε τον Jesse James τον Απρίλιο του 2009. Αρχικά οι σχέσεις τους ήταν μόνο επαγγελματικές αλλά όπως η ίδια αποκαλύπτει στο περιοδικό «In touch», ζήσανε ένα παράφορο έρωτα. Η ίδια πίστευε ότι ο γάμος της Sandra Bullock και του Jesse James είχε ήδη τελειώσει, οπότε δεν θεωρεί τον εαυτό της τρίτο πρόσωπο.

Η Sandra Bullock έμαθε από τον μάνατζερ της ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει περιοδικό που αναφέρει τις εξωσυζυγικές δραστηριότητες του συζύγου της. Η πρώτη της αντίδραση ήταν να φύγει από το σπίτι που μένανε στην Ανατολική Καλιφόρνια.

Ο Jesse James έστειλε και δελτίο τύπου που μεταξύ άλλων έλεγε και τα παρακάτω:«Η συντριπτική πλειονότητα για τις κατηγορίες που αναφέρθηκαν είναι αβάσιμες και αναληθείς. Από εκεί και πέρα, δεν θα κάνω οποιαδήποτε δημόσιο σχόλιο. Υπάρχει μόνο ένα άτομο που φταίει για όλη αυτή την κατάσταση, και αυτό είμαι εγώ. Λυπάμαι πραγματικά για τον πόνο που έχω προκαλέσει. Ελπίζω κάποτε στην καρδιά σας, να υπάρξει συγχώρεση”. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε