Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Topless παρέλαση για την ισότητα των δυο φύλων! Δες φωτογραφίες

Εκατοντάδες γυναίκες και άνδρες έβγαλαν τα απολύτως απαραίτητα και πήραν μέρος στην παρέλαση της “Go Topless Day” στην Καλιφόρνια.

Μια ξεχωριστή παρέλαση για την ισότητα των δυο φύλων πραγματοποιήθηκε στη Venice Beach στην Καλιφόρνια από εκατοντάδες γυναίκες, αλλά και άνδρες. Άνθρωποι όλων των ηλικιών πήραν μέρος στην ετήσια topless παρέλαση στo πλαίσιo της “Go Topless Day” και διαδήλωσαν υπέρ της ισότητας.

 

Η topless παρέλαση είχε μάλιστα και εξωγήινα στοιχεία, αφού γι’ αυτήν τη χρονιά, πήγή έμπνευσής της ήταν οι “Raelians”, ένα γκρουπ που δημιουργήθηκε από τον αθλητικογράφο Κλοντ Βοριλόν, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει συναντήσεις με εξωγήινους. Το συγκεκριμένο γκρουπ πρεσβεύει τον ελεύθερο έρωτα, είναι ενάντια στον γάμο και συνιστά στα μέλη του να γιορτάζουν την ομορφιά των σωμάτων τους.

 

Στη συγκεκριμένη παρέλαση πολλές γυναίκες τα έβγαλαν όλα, ενώ άλλες τοποθέτησαν αυτοκόλλητα στις θηλές τους. Μάλιστα, υπήρχαν και άνδρες που φόρεσαν στηθόδεσμους για να διαδηλώσουν υπέρ της ισότητας των δυο φύλων.

 

Οι διαδηλωτές είχαν και πλακάτ που έγραφαν “Άνδρες και γυναίκες έχουν θηλές. Γιατί οι γυναίκες πρέπει να κρύβουν τις δικές τους;”

 

Η παρέλασε πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την επέτειο της “Women’s Equality Day” στις 26 Αυγούστου και παρόμοιες εκδηλώσεις έλαβαν χώρα σε πολλές πόλεις, ενώ έχουν προγραμματιστεί άλλες δύο στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε