Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Τραγουδιστής θα κινηθεί νομικά εναντίον του πεθερού του μετά από ξυλοδαρμό. Δεν τον αφήνει να δει το νεογέννητο γιο του!

Τραγουδιστής θα κινηθεί νομικά εναντίον του πεθερού του μετά από ξυλοδαρμό. Δεν τον αφήνει να δει το νεογέννητο γιο του!

Το TLIFE έμαθε όλες τις λεπτομέρειες της συγκλονιστικής ιστορίας…

Η ιστορία του Γιάννη Τουτουντζή, που γνωρίσαμε μέσα από το Greek Idol, θα μπορούσε να γίνει άνετα κινηματογραφική ταινία. Ο νεαρός τραγουδιστής τους τελευταίους μήνες ζει το δικό του δράμα το οποίο κορυφώθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από τον μέλλοντα πεθερό του. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή..

Ο Γιάννης τα τελευταία περίπου δύο χρόναι είναι ζευγάρι με 30χρονη συνάδελφό του. Το ζευγάρι τα πήγαινε καλά και μάλιστα έκανε κοινά όνειρα για το μέλλον και κάπως προέκυψε και η εγκυμοσύνη της. Μέχρι και τον δεύτερο μήνα της κύησης όλα ήταν πολύ καλά αλλά στη συνέχεια ήρθε η ρίξη ανάμεσα στο ζευγάρι και οι πρώτες καυγάδες. Εκείνη του έβαζε όρους αν θέλει να είναι οικογένεια και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και να σταματήσει το τραγούδι. Το ζευγάρι σταδιακά απομακρύνθηκε και εκείνη αποκατέστησε τις κακές σχέσεις που είχε μέχρι πρότεινος με τον πατέρα της. Ωστόσο, ο Γιάννης δεν σκέφτηκε στιγμή να χωρίσει την μέλλουσα μητέρα του παδιού του.

 

Διάβασε όλα όσα έγιναν μέχρι η υπόθεση να φθάσει στον εισαγγελέα, στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε