Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Tweet it! Σουβλάκια, τούρτες… Οι διατροφικές αμαρτίες των Ελληνίδων star

Τρώει η Ναταλία Γερμανού μια ολόκληρη τούρτα; Αποκλείεται, με τέτοιο σώμα! Κι όμως… οι celebrities έχουν τις ίδιες αδυναμίες με όλες μας!

Tρώει η Τζένη Μπαλατσινού ένα ολόκληρο τσουρέκι; Η Ναταλία Γερμανού αφήνει κάτω το κουτάλι έχοντας τελειώσει μια ολόκληρη τούρτα; Η Ελεωνόρα Μελέτη ετοιμάζεται να απολαύσει ένα σουβλάκι; Κι όμως… Και οι celebrities έχουν ψυχή και πάνω από όλα χιούμορ! Εμείς τους παρακολουθούμε στο twitter να αποκαλύπτουν τις διατροφικές τους αμαρτίες και να αυτοσαρκάζονται…

Τζένη VS Ελεονώρα

Όταν η Τζένη Μπαλατσινού ανεβάζει στο twitter της πως έφαγε με… όρεξη και απόλαυσε ένα λαχταριστό τσουρέκι η Ελεονώρα απαντά. Και εκεί ξεκινά μια άτυπη κόντρα!  Η απάντησή της σε ένα γεμιστό τσουρέκι Τερκενλή, είναι μια ολόκληρη πίτσα (8 κομμάτια), μια κρέπα μπανάνα-σοκολάτα και τρία γλυκά!!!! Τέλειο;  


Η Ναταλία “έγκυος”!

Την γλυκιά αμαρτία της εκμυστηρεύεται και η Ναταλία Γερμανού από το twitter της. Μάλιστα, αστειευόμενη από την φουσκωμένη κοιλιά προτείνει να κορνάρει από το αυτοκίνητο παριστάνοντας την έγκυο. Η κοιλιά μετά από μια ολόκληρη τούρτα πείθει!

Παρόλα αυτά η Ναταλία δεν έχει “κόμπλεξ” με την εξωτερική της εμφάνιση και την αναγνώριση του ωραίου. Όπως μας πληροφορεί είναι η πρώτη ίσως γυναίκα που κόλλησε στο ψυγείο της το ημερολόγιο της σέξι Κατερίνας Στικούδη. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε