Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Τυπικές οι σχέσεις Λάτσιου-Μενεγάκη!

Μόλις επτά μήνες από την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη έχουν τυπικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Μόνο τυπικες φαίνεται πως είναι πλέον οι σχέσεις του διευθυντή Προγράμματος του Ant1 Γιάννη Λάτσιου και της γνωστής παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης Ελένης Μενεγάκη, μετά τον χωρισμό τους. Κι αυτό για να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά τους.

 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του “People”, η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να κρατά ίδια και απαράλαχτη τη σχέση της με τα παιδιά της, τα οποία και λατρεύει, δεν μπορούμε να πούμε, όμως, πως κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τον πρώην σύζυγό της. Αντίθετα, μάλιστα, οι σχέσεις τους είναι απολύτως τυπικές.  “Δεν ήταν κάτι που αποφασίστηκε ή έγινε προγραμματισμένα. Ήταν η φυσική εξέλιξη της σχέσης τους μετά την κοινή τους απόφαση να χωρίσουν. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάνε για κάτι άλλο τώρα μεταξύ τους”, λέει άνθρωπος που τους γνωρίζει.
 
Η ίδια πηγή αναφέρει πως παρόλο που κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν πολύ καλές και στενές σχέσεις, πέρα από τα απολύτως τυπικά ενός ζευγαριού που χώρισε και περιμένει να εκδοθεί το διαζύγιο του, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
 
“Και οι δυο πάντως, δεν μιλάνε ποτέ σε συζητήσεις για τη μεταξύ τους σχέση, παραμένουν πολύ προσεκτικοί σε ό,τι λέει ο ένας για τον άλλο, επειδή δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα. Κυρίως όμως θέλουν να προστατεύουν τα παιδιά τους”, αναφέρει κοινός τους φίλος και προσθέτει: “Δεν ξέρω αν θα μπορέσουν ποτέ ο Γιάννης και η Ελένη να γίνουν φίλοι στο μέλλον, αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, τα συναισθήματα είναι νωπά. Το σίγουρο είναι πως και οι δυο είναι καλοί συνεργάτες και φροντίζουν για την ευτυχία των παιδιών τους. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι φίλοι”.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε