Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τζ. Τσαλικιάν: ”Ο Αλέξης υπήρξε το εξιλαστήριο θύμα”!

Η μήτερα του Αλέξη, Τζίνα Τσαλικιάν, μίλησε για τον δολοφόνο του παιδιού της, για τις ευθύνες της πολιτείας και για την επιθυμία της να δημιουργήσει ένα ίδρυμα στη μνήμη του.

Η Τζίνα Τσαλικιάν, η μητέρα του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου, εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου ”Επικαιρότητα”.

Στην συγκλονιστική της εξομολόγηση, περιγράφει τι έγινε εκείνο το μοιραίο βράδυ: ”Ο Σαραλιώτης χωρίς κανένα λόγο, έριξε μία βόμβα κρότου λάμψης. Ο Αλέξης και ο Νίκος που καθόντουσαν σε ένα υπόστεγο στον πεζόδρομο της Τζαβέλλα, ακούγοντας τον κρότο και βλέποντας την αστραπή, βγήκαν να δουν τι συμβαίνει και δέχθηκαν μία σφαίρα, κυριολεκτικά στο ψαχνό, η οποία βρήκε τον Αλέξανδρό μου, στην καρδιά, προκαλώντας ακαριαία τον θάνατό του”.

Επιθυμία της είναι να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα στη μνήμη του γιου της: ”Σκέφτομαι να συστήσουμε κάποιο ίδρυμα στην μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το οποίο και θα ονομάζεται Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, και θα είναι σημείο αναφοράς για τη λήψη μέριμνας και αποτελεσματικών μέτρων υπεράσπισης των παιδιών”.

Για ποιο λόγο όμως πιστεύει πως ο αστυνομικός πυροβόλησε τον γιο της; ”Ίσως πέρα από το δόλο των συγκεκριμένων αστυνομικών κάποιοι ήθελαν εκείνο το βράδυ να υπάρξει νεκρός για να εξυπηρετηθούν κάποιες άλλες σκοπιμότητες και ο Αλέξανδρος υπήρξε απλά το εξιλαστήριο θύμα τους”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε