Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτή η σχέση θα κατέληγε στην καταστροφή!”

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτή η σχέση θα κατέληγε στην καταστροφή!”

Η άτακτη ξανθιά λύνει τη σιωπή της…

 “Αυτή η σχέση ήταν μεγάλο λάθος μου εξαρχής. Έπρεπε να είχε τελειώσει νωρίτερα, αλλά δεν ήθελα να δω τα σημάδια που μου έλεγαν “Τζούλια, πρέπει να χωρίσεις”, δήλωσε στο περιοδικό Down Town, η Τζούλια.

Στη συνέντευξή της που έδωσε μίλησε και για την ημέρα που κρατήθηκε στην αστυνομία μετά τη μήνυση του Ψωμόπουλου:  “Δεν έμεινα και σε μπουντρούμι. Ήμουν σε ένα γραφείο κλεισμένη με τους αστυνομικούς να με φυλάνε. Ακόμα και στην τουαλέτα με συνόδευε ένας αστυνομικός”. 

Ακόμη για τη σχέση που είχανε, τους δηλώνει:  “Η σχέση αυτή θα κατέληγε στην καταστροφή. Δεν θα φτάναμε στα δικαστήρια, αλλά στα νοσοκομεία. Το νομικό κομμάτι έχει πάρει το δρόμο του και θα φροντίσω να φτάσει μέχρι τέλους”. 

Ευτυχισμένη δείχνει και για την καινούρια της αρχή:  “Είμαι περήφανη που επιτέλους απέκτησα ένα όμορφο σπίτι, ένα όμορφο αμάξι και μία όμορφη ζωή. Αν αυτό είναι κακό, τότε τι να πω…”

Όσο για τον πατέρα της:  “Μα ο πατέρας μου είναι ακραίος. Αυτά τα λόγια είναι ανεπίτρεπτα, δεν μπορεί να τα λέει στα μέσα και να τα ακούει όλος ο κόσμος, που μπορεί να πιστέψει χίλια μύρια.” Όμως παραδέχεται πως στο παρελθόν είχε κάνει κακό στον εαυτό της: “Τη μόνη φορά που έκανα κακό στον εαυτό μου ήταν πριν από τέσσερα χρόνια στα καλλιστεία που έφτασα στην ανορεξία. Ζούσα με ένα μήλο την ημέρα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε