Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Δεν κάνω βίζιτες γιατί ζητάω πολλά λεφτά”

Η άτακτη ξανθιά επιστρέφει με μία συνέντευξη που μιλάει για τα ναρκωτικά, το χρήμα και το σεξ.

“Λοιπόν για να μην βασανίζεται άδικα το μυαλό σας: Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου ναρκωτικά, ούτε με ενδιέφερε ποτέ κάτι τέτοιο. Ζω υγιεινά, ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή, δεν κάνω καταχρήσεις. Όσο για τις βίζιτες, όχι, δεν έχω κάνει, ούτε πρόκειται να κάνω. Γιατί τα ποσά που ζητάω είναι τόσο μεγάλα που δε θέλουν οι άλλοι να πάνε μαζί μου, όχι εγώ. Αυτό που ζητάω εγώ δεν το δίνει ούτε ο πλουσιότερος άνδρας στη Γη. Κι αν βρεθεί τρελός να το κάνει; Ε, τότε όπως μου έχει πει κάποιος “για τόσα λεφτά, ακόμη κι εγώ θα του καθόμουν”, υποστηρίζει η Τζούλια Αλεξανδράτου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro.

“Το στυλ που έχω  στην κάμερα, έτσι όπως φαίνομαι σαν χαμένη, αυτή είμαι εγώ. Απαθέστατη. Όλα αυτά γύρω μου, μου είναι εντελώς αδιάφορα. Το ότι δείχνω χαμένη δεν οφείλεται ούτε στο ότι είμαι πιωμένη, ούτε στο ότι έχω πάρει drugs. Είναι η άμυνά μου, η μάσκα. Μ’ αρέσει κιόλας, γιατί δε γουστάρω να είμαι καλό παιδί. Μ’ αρέσει να είμαι κακό παιδί – και μ’ αγαπάνε γι’ αυτό. Μαζόχες…”, συνέχισε η ίδια εξηγώντας την συμπεροφορά της.

“Όλο αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας το κάνω προσχεδιασμένα. Δε με απασχολεί να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση, δεν μου  αρέσω καν στο γυαλί. Θέλω απλά να γίνεται η δουλειά μου καλά. Δηλαδή αν καταλάβω π.χ. ότι το dvd, το σκάνδαλο, παίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλα τα κανάλια, έχω πετύχει το στόχο μου. Κι άσε τον καθένα να κακαρίζει, να σχολιάζει και λέει ότι θέλει. Εγώ θα είμαι κάπου έξω και θα πίνω τα κοκτέιλ μου”, δηλώνει η Τζούλια.

Άλλωστε παραδέχεται και η ίδια πως πάντα θα βρίσκει κάτι για να γίνεται το επίκεντρο αναφέροντας ως παράδειγμα μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της που θα προκαλέσει πανικό. Ο στόχος της είναι τα λεφτά :”Τώρα που μπορώ να τα αρπάξω και να πάρω το χοντρό χρήμα, θα το κάνω. Γιατί όχι; Με τα λεφτά έχω ψυχοπάθεια. Τα φυλάω για το μέλλον, όπως ο Σκρουτζ έβαζε τις χρυσές λίρες κάτω από το μαξιλάρι του. Αν χάσω ένα 50ευρω θα τρελαθώ. Παρ΄ όλ’ αυτά τα χρήματα δεν σου δίνουν μια αγκαλιά. Η μοναξιά παραμένει μοναξιά, ακόμη κι όταν είσαι πλούσιος.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε