Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Ετοιμάζομαι να παντρευτώ μετά το Πάσχα!”

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Ετοιμάζομαι να παντρευτώ μετά το Πάσχα!”

“Ο γάμος θα γίνει μετά το Πάσχα στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης σε πολύ στενό κύκλο…

… και θα ακολουθήσει δεξίωση”, δηλώνει ο μάνατζερ της Τζούλιας Μένιος Φουρθιώτης στο περιοδικό ΟΚ.
Μετά την κυκλοφορία του πολύκροου ροζ DVD, η Τζούλια αποφάσισε να προκαλέσει για ακόμη μία φορά.

“Η πρόταση γάμου έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη,. Η ταυτότητα του γαμπρού θα αποκαλυφθεί στην εκκλησία. Είναι ένας άνθρωπος που την αγαπάει και την εκτιμάει γιατί την έχει στηρίξει. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία γύρω στα τριάντα, δεν έχει καμία σχέση με τα media και δεν του αρέσει καθόλου η δημοσιότητα.”

Τώρα για το αν πρόκειται για ακόμη ένα διαφημιστικό τρικ της 23χρονης Τζούλιας: “Μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία, η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει ωριμάσει και έχει κατασταλάξει” είναι η απάντηση του στενού της συνεργάτη.

Όσο για την σχέση της με τον 30χρονο επιχειρηματία:”Είχαν έρθει κοντά σε προηγούμενο χωρισμό της από τον πρώην σύντροφο . Υπήρχαν παρακλήσεις από την πλευρά του πριν ακόμα τελειώσει η πρόσφατη σχέση της”

Η Τζούλια μετά την κυκλοφορία του DVD δεν έχει επικοινωνήσει με τους γονείς της, έτσι ακτός απροόπτου δεν θα είναι καλεσμένοι. “Ντρέπεται να τους αντικρύσει, δεν αισθάνεται καλά” Αν και εκείνοι έχουν προσπαθήσει να έρθουν σε επαφή μαζί της, χωρίε όμως να πάρουν κάποια απάντηση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε