Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Β. Καγιά: ”Δεν γίνεται να βάφεις, να χτενίζεις, να σχεδιάζεις ρούχα για γυναίκες και να είσαι straight”!

Η Βίκυ Καγιά μιλάει για την ζωή της ως παντρεμένη, για το κορίτσια του NEXT TOP MODEL και για την καριέρα της.

Η Βίκυ Καγιά περνάει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της. Πώς είναι η ζωή της μετά τον γάμο; ”Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Την επόμενη μέρα του γάμου φαντάσου ότι πήγαμε κανονικά στις δουλειές μας. Άλλωστε, με τον Νίκο μέναμε μαζί, το σπίτι μας ήταν έτοιμο. Όταν παντρεύεσαι συνειδητοποιημένα δεν αλλάζει η ζωή σου, απλά είσαι πιο χαρούμενος”, δηλώνει στο περιοδικό Glam.

Αισθάνεται έτοιμη να γίνει μητέρα και εξηγεί πως αυτός είναι και ο λόγος που παντρεύτηκε. Πώς έγινε η πρόταση γάμου; ”Δεν  υπήρξε. Αυτά είναι για γέλια. Δεν είναι για μένα τα γονατίσματα και τα δαχτυλίδια. τον Νίκο τον αγαπάω. Μια μέρα λοιπόν κάτσαμε και συζητήσαμε στο σπίτι και είπαμε ότ ήρθε η ώρα να κάνουμε οικογένεια. Είμαστε απλοί άνθρωποι εμείς”.

Ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι δώρο να του κάνει στις γιορτές ωστόσο εκείνη θα ήθελε να της προσφέρει μία γκρι κασμιρένια ρόμπα για το σπίτι. Στα επαγγελματικά τώρα… Αποκαλύπτει πως της έχει γίνει ήδη τρεις φορές μείωση μισθού φέτος ενώ για τις κοπέλες που συμμετέχουν στο Next Top Model λέει: ”Τα φετινά κορίτσια εκτός από την Ευαγγελία και την Ιωάννα δεν έχουν καμία εμπειρία στο μόντελινγκ. Σιγά σιγά όμως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Θα φανεί ποιες μπορούν να συνεχίσουν. Υπάρχουν ωραίες κοπέλες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζουν η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας. Στη συνέχεια θα δείτε ότι θα παραμείνουν οι ψηλές, οι δυναμικές, οι κούκλες. Τα κορίτσια είναι πολύ πωρωμένα και αποφασισμένα να πετύχουν”.

Η ίδια μιλάει για την δική της εμπειρία στο μόντελινγκ και σχολιάζει τη φήμη ότι όσοι άντρες βρίσκονται στο χώρο είναι gay. ”Εκεί είναι αλλιώς τα πράγματα. Δεν γίνεται να βάφεις, να χτενίζεις, να σχεδιάζεις ρούχα για γυναίκες και να είσαι straight. Σπάνια, ένας στους 100, κι αυτός μπορεί να φωτογραφίζει μόνο”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε