Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Β. Καγιά: “Νιώθω έτοιμη να γίνω μητέρα!”

Το διάσημο μοντέλο μιλά για το γάμο, το “Next Top Model” και τη… ζαχαροπλαστική!

Λίγο μετά το γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη, η Βίκυ Καγιά μιλά για τη ζωή της ως νιόπαντρη και το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα!

 
Το γνωστό μοντέλο που περνά μια από τις πιο δημιουργικές στιγμές της ζωής του και νιώθει πολύ χαρούμενο μετά το γάμο του με τον εκλεκτό της καρδιάς του. Μπορεί να παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό, ωστόσο, η Βίκυ βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο της μητρότητας. “Φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο λόγος που παντρευτήκαμε”, σημείωσε η γνωστή παρουσιάστρια και πρόσθεσε πως είναι έτοιμη να γίνει μητέρα. “Το σκέφτομαι πολύ έντονα. Νομίζω ότι μέχρι να σου συμβεί δεν μπορείς να το καταλάβεις καλά”, υπογράμμισε στη συνεντευξή της στην “Real Life”.
 
Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το Next Top Model και τη φετινή σεζόν. “Φέτος έχουμε κοπέλες που είναι πολύ πωρωμένες! Στην αρχή νόμιζα πως είναι λίγο προσποιητό για να κερδίσπυν την ευνοιά μας, αλλά απ’ ότι φαίνεται είναι αποφασισμένες για όλα και αυτό με τρομάζει λίγο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Ακόμη, η ίδια μίλησε και για τον ανταγωνισμό, χαρακτηρίζοντας ως “μετωπική σύγκρουση” την αναμέτρηση με το “Νησί”. “Ο Ant1 δεν μας έριξε στα βαθιά γιατί εκεί ήταν η εκπομπή και πέρσι. Το “Νησί” μας έκανε μετωπική σύγκρουση. Μιλάμε για μια παραγωγή 4 εκατομ., εξαιρετικό προϊόν, τρομερές ερμηνείες και μπράβο που γίνονται τέτοιες παραγωγές στην Ελλάδα”, ανέφερε και πρόσθεσε πως το παιχνίδι που παρουσιάζει παραμένει στη ζώνη που είναι και θα αλλάξει προγραμματισμό, μόνο αν θεωρηθεί σημαντικό από τους υπεύθυνους του σταθμού.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε