Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Β. Καγιά: “Σκέφτομαι να κάνω παιδί”

Η όμορφη παρουσιάστρια του Next Top Model μιλάει για τα κορίτσια της δεύτερης σεζόν, για το μόντελινγκ γενικά αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η Βίκυ Καγιά θα παρουσιάσει και φέτος το Next Top Model. Από τα μέσα Οκτωβρίου θα την απολαύσουμε σε ένα ρόλο που ξέρει να το κάνει καλά. Παρόλο που κάποιοι υποστηρίζουν ότι η καλοσύνη που βγάζει είναι ψεύτικη εκείνη απαντά: “Βρε παιδιά δεν με γνωρίσατε χθες. Είμαι 17 χρόνια στα media. Πότε υπήρξα αγενής; Όλα αυτά τα χρόνια αν όντως υποκρινόμουν, δεν θα έπρεπε να είχε πέσει η μάσκα κάποια στιγμή; Γιατί λοιπόν δεν αποδέχεστε ότι αυτή είμαι, να τελειώνουμε;”

H όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον άνθρωπο που βρίσκεται στην ζωή της τα τελευταία 4 χρόνια, τον Νίκο Κριθαριώτη. “Αυτή την περίοδο είμαι πολύ καλά. Έχω φτιάξει πια το δικό μου cocoon, τη δική μου ασπίδα, με ανθρώπους που αγαπώ. Απολαμβάνω την ζωή μου”, τονίζει η ίδια. “Σκέφτομαι να κάνω παιδί. Με τον Νίκο είμαστε μαζί 4 χρόνια. Το σημαντικό είναι να αποφασίσεις με τον άνθρωπο σου πως θα κάνετε οικογένεια και να ξέρεις πως αυτή η απόφαση είναι ώριμη”, συμπληρώνει για το ενδεχόμενο μιάς εγκυμοσύνης.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε