Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Β. Κολυδά: Το νέο μέλος του “Κους Κους”!

Η Βάσω Κολυδά μιλά στο TL!fe για την συμμετοχή της στο “Κους Κους το μεσημέρι”!

Την Βάσω Κολυδά, την γνωρίσαμε όταν στεύθηκε Playmate το 2006. Από τότε έγινε ένα από τα αγαπημένα μοντέλα των μεγαλύτερων Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών μόδας. Από το φθινόπωρο θα γνωρίσουμε την “άλλη” Βάσω, αφού κάθε μεσημέρι θα “εισβάλλει” στα σπίτια μας με την υπόλοιπη παρέα του “Κους Κους το μεσημέρι”!  

Βάσω, πότε έγινε η πρόταση και πως νιώθεις για την πρώτη σου τηλεοπτική παρουσία σε μεσημεριανή εκπομπή;
Τον Ιούνιο μου κάνανε την πρόταση, και στα μέσα Ιουνίου είχα υπογράψει. Αν και είχαμε ξεκινήσει τις συζητήσεις από πέρσι, δεν είχε ευδοκιμήσει η συνεργασία. Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση σε ρόλο παρουσιάστριας. Είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένω να ξεκινήσει. Έχω πολύ άγχος, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Σκέφτεσαι να περιορίσεις τις δουλειές σου το modelling;
Δεν θα περιορίσω το modelling. Θα τα κάνω συνδυαστικά. Θα δίνω βάση στο καθημερινό μου πρόγραμμα και από κει και πέρα τις υπόλοιπες ώρες θα προγραμματίζω ό,τι άλλο προκύψει. 

Μακροπρόθεσμα θα άφηνες το modelling για να ασχοληθείς αποκλειστικά με την τηλεόραση;
Ακόμα δεν έχω βάλει τον εαυτό μου μέσα σε αυτό το χώρο της τηλεόρασης. Ακόμη το βλέπω με άγνοια όλο αυτό. Βουτάω λίγο στα βαθιά, χωρίς να ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Πιστεύω όμως ότι θα το βρω. Απ’την άλλη είμαι 26 χρονών και τώρα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω κάτι άλλο να κάνω. Το modelling έχει ημερομηνία λήξης και θέλω να μπω σε ένα χώρο που θα μου αποφέρει κάτι μελλοντικά, αφού σταματήσω αυτή τη δουλειά.

Αν είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε πρωινή εκπομπή, μεσημεριάνη ή βραδινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, τι θα επέλεγες;
Θεωρώ ότι ένας παρουσιαστής θέλει να περνάει από πολλά και διαφορετικά είδη εκπομπών και από την άλλη θεωρώ ότι είναι και ο τρόπος που προσεγγίζει κάθε εκπομπή τα θέματα που της δίνονται. Το “Κους Κους” έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, ότι έχει αξιοπρέπεια, έχει ανθρώπους που είναι δημοσιογράφοι και έχουν εμπεριστατωμένη άποψη γι αυτά που λένε. Δεν έχει μεγάλη διαφορά το πρωινό, το μεσημεριανό ή το βραδινό. Όλοι πάνω κάτω με τα ίδια θέματα ασχολούνται. Το μόνο που αλλάζει είναι η ώρα.  

Πόσο σε βοήθησε ο διαγωνισμός των playmate; Σου άνοιξε πόρτες;

Το ότι παίρνεις έναν τίτλο σε ένα διαγωνισμό, δεν σημαίνει ότι αυτόματα όλες οι πόρτες την επόμενη μέρα είναι ανοιχτές. Γίνεσαι κάπως πιο γνωστή, από εκεί και πέρα όμως πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ για να καταφέρεις να επιβιώσεις σε όλο αυτό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε