Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Β. Μπάρμπα: “Έχω κλείσει χιλιάδες πόρτες. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι το καλό κορίτσι”

Ένας καβγάς ήταν η αφορμή να βγει και πάλι προς τα έξω ο δυναμισμός της ηθοποιού η οποία δεν διστάζει μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα!

Η Βάνα Μπάρμπα δημιούργησε θόρυβο γύρω από το όνομά της μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το στούντιο της εκπομπής “Πρωινό μου”. Η ίδια μιλώντας στο TLIFE εξήγησε γιατί αντρέδρασε με αυτό τον τρόπο: “Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πρέπει να το κάνουμε γαργάρα και μιά ζωή να σκύβουμε το κεφάλι. Δεν συμφωνώ, θεώρησα ότι είμαι θιγόμενη με αυτή την συμπεριφορά. Όπως κι εμείς σηκωνόμαστε από το σπίτι μας και πάμε στις εκπομπές τους, πρέπει κι αυτοί να μας τιμούν.”

Το δυναμική είναι και στην συνέντευξή της στο περιοδικό “Εγώ” όπου αναφέρει ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι και ο Larry King, απαντώντας στις δηλώσεις του παρουσιαστή. Η Βάνα επιμένει ότι δεν θέλει να βάλει νερό στο κρασί της γιατί είναι κάτι που δεν το έκανε ποτέ! “Έχω κλείσει χιλιάδες πόρτες, και μην ξεχνάς ότι τολμώ να το κάνω σε ένα σταθμό σαν το Mega. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι το καλό κορίτσι“, δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε