Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Β. Μπάρμπα για Σκορδά – Λιάγκα: ”Διέκρινα μία έπαρση στη συμπεριφορά τους”!

Η Βάνα Μπάρμπα για ακόμη μία φορά μιλάει για όλα έξω από τα δόντια.

Η Βάνα Μπάρμπα φωτογραφίζεται με την κόρη της για το περιοδικό ΟΚ! και μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα όσα την απασχολούν. Μοιραία η συζήτηση ήρθε στην on – air αποχώρησή της από το πλατό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. ”Νομίζω πως όλοι ξέρετε ότι είμαι αληθινή. Αυτό ένιωσα κι αυτό έκανα.  Ομολογώ ότι αν είχα απέναντί μου τον Λάκη Λαζόπουλο ή τη Μαλβίνα Κάραλη ίσως και να μην το έκανα, γιατί το να σου δώσει τρία λεπτά κάποιος που είναι άλλου βεληνεκούς το ανέχεσαι. Να σε ξεπετάξει όμως ένας που δεν είναι ούτε ο Λαζόπουλος ούτε ο Λάρυ Κινγκ, όχι. Δεν έχω εμπάθεια με τα παιδιά και σκέφτομαι ότι ίσως ήταν η αμηχανία των πρώτων ημερών γιατί τώρα δοκιμάζονται στην πρωινή ζώνη, αλλά διέκρινα στη συμπεριφορά τους μια έπαρση κι αυτό με πείραξε”, δηλώνει.

Η ηθοποιός κάνει αυτοκριτική εις ό,τι αφορά την ανατροφή της κόρης της: ”Δυστυχώς, είμαι άνθρωπος της υπερβολής. Την έχω μάθει να ψωνίζει να παίρνει πολλά ρούχα και προσπαθώ πια να βάλω ένα μέτρο ώστε να μπορεί και το παιδί να έχει ανάλογη συμπεριφορά και στη δική του ζωή αργότερα. Αναγνωρίζω τα λάθη μου και προσπαθώ να τα διορθώσω. Τη σταμάτησα από το ιδιωτικό σχολείο και την έβαλα στο δημόσιο γιατί δεν ήθελα να κρατάει την Prada και την Gucci από τα 8 της χρόνια. Θέλω να μιλάει με τα παιδιά της γειτονιάς, να σέβεται τον δάσκαλο, να γίνει πιο γήινη”.

Στην ερώτηση για το αν θα έκανε ποτέ facelift απαντά: ”Για facelift δεν ξέρω, γιατί φοβάμαι ότι θα γίνω άλλη και πιστεύω ότι αν μπεις σε αυτή τη διαδικασία θα καταντήσεις σαν το Νάρκισσο που πνίγηκε χαζεύοντας το είδωλό του. Όμως bottox και ψιλοπραγματάκια έχω κάνει. Πίστεψέ με, αν δεν ήμουν σε αυτή τη δουλειά, δεν θα τα είχα κάνει όλα αυτά”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε