Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Β. Μπάρμπα στο TLIFE: “Είμαι 42 χρόνων και ακόμα παλεύω μόνη μου!”

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για τη νέα της ταινία και την πορεία της στο χώρο του θεάματος…

Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει αποκλειστικά στο TLIFE για την νέα της ταινία τους “Ιππείς της Πύλου”, που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες αλλά και τη dιεθνή καριέρα που άγγιξε και δεν ήταν απλώς ένα ταξίδι στο Los Angeles!
 

Πώς σας έπεισε ο Καλογερόπουλος να παίξετε στην ταινία;Δεν με έπεισε ο ίδιος. Με έπεισε η παρουσία του. Με “έψησε” βασικά επειδή είναι “Λούμπεν”, έξω από το σύστημα. Είναι outsider για αυτό πήγα δεν τον υποστηρίζει το σύστημα. Πήγα επειδή είναι cinema. Γιατί τώρα οι τελευταίες ταινίες είναι τηλεόραση.
 
Δεν είναι μια mainstream επιλογή;Το ταξίδι του cinema είναι η αλήθεια. Ο εύκολος δρόμος δεν σε πάει πουθενά. Οι τελευταίες ταινίες δεν λένε τίποτα, έχει μια τηλεοπτικότητα. Η δουλειά του Νίκου έχει κάτι το σουρεαλιστικό έχει μια τρέλα. Θυμίζει και μυρίζει Βαλκάνια!
 
Η ταινία έχει κρυφές ματιές στο παρελθόν;Μα δεν το κοιτάζουμε πότε δεν έχουμε μνήμη σαν λαός πια, σαν να θέλουμε να το διαγράψουμε και εδώ έχουμε ευθύνη όλοι…
 
Προτάσεις θα είχατε μετά το Mediterraneo;
 Ξέρεις ήταν μια μεγάλη διαδρομή Αθήνα – Los Angeles. Ήταν απότομο. Πρέπει να σε στηρίζει το σύστημα για να μείνεις έξω. Όταν είσαι σε κάποια ηλικά δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Δεν είχα manager δεν είχα τίποτα, ένα σύστημα να με στηρίξει. Ήταν κάτι φοβιστικό. Στην Ελλάδα δεν υπήρχε κανεις να με στηρίξει στην γνώση των νιάτων μου. Στην Ιταλία έκανα μόνη μου δουλείες. Όταν με πήρε ο Κούρκουλος έφυγα κατευθείαν πίσω για την Ελλάδα.
 
Το μετανιώσατε; Όχι γιατί ο χαρακτήρας είναι μοίρα. Απλά θα μπορούσα να κάνω δουλειές καλές έξω. Δεν εκτιμάνε εδώ τίποτα, όποιος σου λέει γύρνα είναι για να σε τσακίσουν. Όταν γύρισα με ζήτησε το ίνδαλμα μου να παίξουμε μαζί πρωταγωνιστικό δίδυμο, ξέρεις για εμένα ήταν κάτι τρομερό αυτό. Όταν, λοιπόν, δέχτηκα μου κόψανε τον ρόλο και με βάζανε να χορεύω τσιφτετέλια στα τραπέζια.και γενικά είχανε μια αντιμετώπιση τώρα θα σε διαλύσουμε.
 
Γιατί δεν μείνατε έξω, τι φοβηθήκατε;Ήμουν 24 χρονών δεν είχα επίγνωση. Τώρα είμαι 42 και πάλι παλεύω μόνη μου, έξω δεν σε αφήνει να μιλήσεις ο ατζέντης σου. Ήμουν ένα παιδάκι από την επαρχία, τα Oscar τα έβλεπα στον ύπνο μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ εδώ έπαιρνα ρόλο με Σαρον Στοουν και Σταλονε και τους έλεγα μην με πάρετε δεν ξέρω αγγλικά… Με είχαν πάρει για κορίτσι του James Bond. Φοβήθηκα το Hollywood. Ξέρεις τι είναι από τα Ιωάννινα στο Los Αngeles έβλεπα τους ουρανοξύστες και φοβόμουν.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε