Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Β.Μπάρμπα:”Μενεγάκη-Λάτσιος, έκαναν μεγάλο κακό στη showbiz!”

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στο > για όλους και για όλα…

Η χυμώδης Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή > και δεν άφησε τίποτα
ασχολίαστο. Ξεκίνησε λοιπόν την κριτική της με το πολυσυζητημένο διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου όπου δήλωσε: ”Χωρίς να έχουν κάνει κάτι επίτηδες, έκαναν μεγάλο κακό στην ελληνική showbiz” και φανερά ενοχλημένη συνεχίζει: ”Από εδώ και πέρα, με τόση έκταση που πήρε το θέμα, τα ζευγάρια θα χωρίζουν επίτηδες”.

Στη συνέχεια η ηθοποιός πέρασε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τον Γιώργο Θεοφάνους. ” Ο Γιώργος είναι σοβαρός άνθρωπος και αυτά που λέει έχουν σοβαρό αντίκτυπο. Δεν θεωρώ πως λέει πράγματα για να κάνει εξώφυλλα”. Η Βάνα τόνισε πως οι άνθρωποι της τηλεόρασης πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί σε αυτά που λένε και κάνουν γιατί λειτουργούν ως πρότυπα.

Δεν θα μπορούσε φυσικά να παραλείψει το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε η συμμετοχή της Φωτεινής Πιπιλή στο show >. ”Θεωρώ σεμνοτυφία να λέγονται αυτά τα πράγματα για την συμμετοχή της. Κι εγώ θα το έκανα”, είπε χαρακτηριστικά ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την βουλευτή με τα καλύτερα λόγια ”Η Φωτεινή ήταν μια εξαιρετική δημοσιογράφος και πλέον πολύ καλή βουλευτής”.

Όσον αφορά την παρουσία του Γιάννη Λάτσιου στην κριτική επιτροπή είπε: ”Δεν τα πάει πολύ καλά με την κάμερα, αλλά είναι πολύ γλυκός και μετριοπαθής”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε