Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Β.Παπακωνσταντίνου: “Ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει μπούτια”!

Ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της ελληνικής ροκ μουσικής μιλάει για το πως βιώνει την σημερινή πραγματικότητα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά φροντίζει όταν το κάνει να είναι ‘άκρως αποκαλυπτικές αλλά και καυστικές. Κάνει κριτική στα πολιτικά και μουσικά πράγματα της εποχής εκφράζοντας τις ανησυχίες του για ένα αβέβαιο μέλλον.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής υποστηρίζει ότι μόνο οι μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα προωθούν το αληθινό τραγούδι σε σχέση με τα ”χοροπηδάδικα” και ότι ο κόσμος πλέον έχει βαρεθεί τα λουλούδια, τους ωραίους και τα μπούτια. Τον ενοχλεί σε μεγάλο βαθμό, όταν προσβάλλουν τα νέα παιδιά που έχουν φιλοδοξίες. ”Με ενοχλεί αφάνταστα, τα εκμεταλεύονται με τον χειρότερο τρόπο, δημιουργούν στρατιές ανθρώπων με έντονα καταθλιπτικά φαινόμενα, μαθαίνουν στα παιδιά να είναι στρατιωτάκια” δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.

Όσο για το αν ο ίδιος αισθάνεται  ροκ απαντά: ”Έχω τέτοια φόρα μέσα μου που είμαι σίγουρος ότι διακόσια χρόνια, αν ζούσα, θα έκανα αυτό που κάνω τώρα.” Οι επιτυχίες του έχουν μεγαλώσει πολλές γενιές και θα συνεχίσει αυτό να συμβαίνει. “‘Αν ποτέ χάσω την φωνή μου θα συνεχίσω να γράφω για άλλους”, υποστήριξε ο ίδιος.

Η αγαπημένη του κόρη Νικολέτα, που απέκτησε με την σύντροφό του Ελένη Ράντου, του δημιουργεί ανησυχίες και φόβους. ”Φοβάμαι επειδή την έκανα σε μεγάλη ηλικία, ότι δεν θα είμαι δίπλα της να την προσέχω στο μέλλον”, αποκαλύπτει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Τέλος, μιλάει για τις κριτικές επιτροπές των talents shows, χαρακτηρίζοντας τους κριτές ”Χαραμοφάηδες και αποτυχημένους”.  Πιστεύει ακράδαντα πως όλοι αυτοί που τιτλοφορούνται κριτές, είναι αποτυχημένοι στη ζωή τους και έκαναν το κόμπλεξ τους επάγγελμα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε