Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Β. Παπαχρήστου: “Δεν ενοχλήθηκα από το χαστούκι του Η. Κασιδιάρη”

Β. Παπαχρήστου: “Δεν ενοχλήθηκα από το χαστούκι του Η. Κασιδιάρη”

Μιλάει για το περιβόητο on air χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη, για την φημολογούμενη σχέση της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής ενώ απαντά στο αν θα πολιτευτεί.

Η Βούλα Παπαχρήστου μιλάει για το περιβόητο on air χαστούκι που έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Λιάνα Κανέλλη, για την φημολογούμενη σχέση της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για το κόμμα ενώ απαντά και στο αν θα πολιτευτεί. H αθλήτρια που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξαιτίας ενός ρατσιστικού σχολίου της στο twitter μιλάει λίγους μήνες μετά στο Star για όλα!

Για το χαστούκι στην Λιάνα Κανέλλη και τον Ηλία Κασιδιάρη

Πιστεύω ότι είναι πολύ σωστή η τοποθέτησή του και μιλάει πάρα πολύ σωστά. Δεν λέει τρελά πράγματα, ούτε κάνει τρελά πράγματα… Δεν ενοχλήθηκα για το λόγο ότι όλοι είδαμε ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος….

Για την φημολογούμενη σχέση τους

Καλύτερα κάποια πράγματα να είναι λίγο πιο ανθρώπινα. Δεν ενδιαφέρει κανένα τι κάνω εγώ ρε παιδιά. Πάρτε τον κ. Κασιδιάρη να σας πει. Γιατί δεν παίρνετε τον κ. Κασιδιάρη και παίρνετε εμένα. Εγώ γιατί να ασχοληθώ και εκείνος δεν ασχολείται; Δηλαδή τα πράγματα είναι σαφέστατα. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανένα για το τι κάνω στα προσωπικά μου.

Δες τι είπε για την στήριξη της Χρυσής Αυγής την περίοδο των Ολυμπιακών
και για το αν θα πολιτευθεί

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε