Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Β. Πρεβελάκης: Μιλά στο TLIFE για τα καλλιστεία, τις εστεμμένες, τα πρότυπα ομορφιάς που αλλάζουν και την Ε. Μελέτη

Β. Πρεβελάκης: Μιλά στο TLIFE για τα καλλιστεία, τις εστεμμένες, τα πρότυπα ομορφιάς που αλλάζουν και την Ε. Μελέτη

Όλα όσα αποκάλυψε για τα φετινά καλλιστεία που θα μεταδώσει ζωντανά το TLIFE στις 14 Νοεμβρίου…

Μόλις λίγες βδομάδες πριν την παρουσίαση των φετινών καλλιστείων για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Miss Young 2012, που θα μεταδοθούν ζωντανά στις 14 Νοεμβρίου από το TLIFE, ο Βασίλης Πρεβελάκης ανοίγει τα χαρτιά του και μας αποκαλύπτει τι θα δούμε στη μεγάλη βραδιά, τι έχει αλλάξει στα καλλιστεία, πώς διαμορφώνονται τα πρότυπα ομορφιάς και άλλα πολλά.

 

Έχοντας ζήσει τη μαγεία των καλλιστείων και έχοντας μυηθεί στον κόσμο της ομορφιάς από την παιδική του ηλικία με πρότυπο πάντα τον πατέρα του Γιώργο Πρεβελάκη, θυμάται τους διαγωνισμούς Μις Υφήλιος που είχε παρευρεθεί στο παρελθόν και περιμένει με ανυπομονησία τα φετινά καλλιστεία που θεωρεί πως θα είναι μια καλή χρονιά.

 

Μια νέα εποχή ξεκινά φέτος για τα καλλιστεία, τα οποία θα προβληθούν για πρώτη φορά μέσω livesteaming από το TLIFE. Πως προέκυψε αυτή η επιλογή;

 

Η τηλεόραση στην χώρα μας, όπως άλλωστε και στον υπόλοιπο πλανήτη, ολοκληρώνει έναν κύκλο που ξεκίνησε τα μεταπολεμικά χρόνια. Μας κράτησε παρέα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η εποχή της μονόδρομης μη διαδραστικής επικοινωνίας φτάνει στο τέλος της.

 

Εμείς, ακολουθώντας τις επιθυμίες του κοινού μας, αποφασίσαμε να κάνουμε τη δύσκολη μετάβαση στο διαδίκτυο αλλάζοντας και το ύφος και τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού με έμφαση σε ένα ανανεωμένο look, και τη χρήση των δυνατοτήτων του νέου μέσου. Φέτος για πρώτη φορά θα έχουμε ζωντανή ψηφοφορία από το κοινό που θα συνυπολογιστεί κατά 50% στο τελικό αποτέλεσμα. Επίσης θα δώσουμε στο κοινό τη δυνατότητα να σχολιάζουν την διαδικασία μέσα από το site του διαγωνισμού.

Για να δηλώσεις συμμετοχή μπες εδώ και συμπλήρωσε τη φόρμα [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ] Ο προκριματικούς των καλλιστείων θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου στο DC, οπότε κορίτσια βιαστείτε για να προλάβετε το στέμμα…

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για τα φετινά καλλιστεία

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε