Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Β. Ρήγα στην Τατιάνα: Με πυροβόλησαν ενώ τραγουδούσα!

Γνωστή τραγουδίστρια πυροβολήθηκε την ώρα του μουσικού της προγράμματος.

Στο πλατό του ”Αξίζει να το ζεις”, βρέθηκε σήμερα γνωστή τραγουδίστρια, που μίλησε για την νύχτα που κινδύνεψε η ζωή της, αφού την πυροβόλησαν την ώρα του μουσικού της προγράμματος. Όπως τόνισε και η Τατιάνα Στεφανίδου, αυτό το γεγονός ήταν πρωτάκουστο για τα δεδομένα της νύχτας, να πυροβολείται δηλαδή μια γυναίκα την ώρα που τραγουδάει.

”Ο πυροβολισμός με πέτυχε μεταξύ πλευρού και κοιλιάς. Για να είμαι ειλικρινής, όσο κι αν το συζητάω δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Είναι ένα γεγονός που με σημάδεψε, θα το λέω όσο ζω, δεν θα το ξεχάσω μέχρι να πεθάνω. Βγαίνω κανονικά στην πίστα, βλέπω τον κόσμο, όλα καλά. Κάποια στιγμή γυρνάω αριστερά μου και ακούω τον πρώτο πυροβολισμό. Δεν συνειδητοποιώ τι γίνεται. Γυρνάω πίσω και βλέπω την ορχήστρα να λείπει. Πέφτει κι άλλος πυροβολισμός, εγώ είμαι ακόμη όρθια πάνω στην πίστα, κοιτάω τριγύρω κι όλο το μαγαζί είναι κάτω. Κοιτάζω τον εαυτό μου τότε και βλέπω τα αίματα. Σοκαρίστηκα. Ήρθε ένας θαμώνας, με μάζεψε, μου λέει: ”Κοπέλα μου τι κάνεις εκεί; Έλα μαζί μου.” Με μάζεψε κι εγώ είχα μείνει αποσβολωμένη. Το σοκ ήταν συγκλονιστικό για ‘μένα”, είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια Βάσια Ρήγα.

Επιπλέον, αποκάλυψε πως εκείνη την στιγμή δεν κατάλαβε τον πόνο, γιατί η σφαίρα διείσδυσε πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβε ο οργανισμός να συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Η σφαίρα την διαπέρασε κι εκείνη πάνω στην όλη διάθεση της χαράς και του κεφιού δεν κατάλαβε τι έγινε.

”Έτρεμαν τα πόδια μου, κι ακόμα κι αυτή τη στιγμή που το συζητάω μου έρχεται ένα τρέμουλο στα χέρια και τα πόδια μου. Μου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και οι βλάβες αποκαταστάθηκαν πολύ γρήγορα”, είπε και τόνισε πως δεν πρόλαβε να δει κανένας ποιος το έκανε αυτό. ”Οι επιλογές μου όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά στις σχέσεις μου, τις παρέες και τις συνεργασίες μου ήταν τόσο συγκεκριμένες, που δεν πάει το μυαλό μου σε κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί να υπέπεσα στην αρρωστημένη λογική κάποιου θαυμαστή. Δεν το ξέρω. Στο μαγαζί με το που ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, επικράτησε το χάος κι όλοι είχαν μπει κάτω από τα τραπέζια. Αυτός που το έκανε ήρθε, πυροβόλισε κι έφυγε σαν κύριος.”

Τέλος, δήλωσε ότι από αυτό το συμβάν και μετά έχει αναθεωρήσει πολλά στη ζωή της και το σημαντικότερο πια για εκείνη, δεν είναι να είναι υγειής αλλά να είναι εν ζωή, γιατί ”μόνο όταν είμαστε εν ζωή”, όπως είπε, ”τα παλεύουμε όλα, ακόμα και την υγεία”!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε