Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Β.Σταυροπούλου: “Αν δεν λειτουργείς με την καρδιά σου, δεν μπορείς να είσαι ηθοποιός”

Η Βίκτυ Σταυροπούλου, μίλησε στο TL!fe, για τα συναισθήματά της μετά το τέλος των “Επτά Θανάσιμων Πεθερών”, και του “Taxi Girl”, την σχέση της με την τηλεόραση και για τα σχέδιά της για την επόμενη σεζόν.

Το κοινό τη γνώρισε όταν έκανε το τηλεοπτικό της ντεπούτο στην επιτυχημένη σειρά “Είσαι το ταίρι μου”. Σήμερα, έπειτα από επτά χρόνια προβολής της κωμικής σειράς, “7 θανάσιμες πεθερες” η σχέση της Βίκυς Σταυροπούλου με το κοινό, είναι χωρίς αμφιβολία σχέση αγάπης. Η ηθοποιός μίλησε στο TLife, για τη διαδρομή της στο χώρο του θεάματος, τον κύκλο που έκλεισε με το τέλος σειράς και του τηλεπαιχνιδιού “Taxi Girl”, αλλά και τη συνέχεια του ταξιδιού της στην υποκριτική…   

“Λυπάμαι που τελειώνουν“, λέει για το τέλος του “Taxi Girl” και της σειράς  “Εφτά θανάσιμες πεθερές”. Προσθέτει τη σημασία που έχει για εκείνη να απολαμβάνει, κάθε τι που κάνει. “Σ’ άυτη τη δουλειά αν δεν λειτουργείς με την καρδιά σου δεν μπορεις να την κάνεις, γιατι έχει να κάνει με τον ψυχισμό σου”, δηλώνει.  

Παρόλο που είχε πολλές προτάσεις για να παρουσιάσει ψυχαγωγική εκπομπή, τελικά δεν το είχε αποφασίσει πριν το “Taxi Girl”. ” Ήταν κάτι που με τρόμαζε, διότι θεωρούσα ότι δεν θα είχα το “δίχτυ ασφαλείας” που είναι για μένα το κείμενο. Έχω την αίσθηση ότι το ένστικτό μου με δικαίωσε και πάλι, και διάλεξα ένα παιχνίδι που ήταν κοντά στην ψυχοσύνθεσή μου ή αν θες, απλά το γούσταρα”, αναφέρει 

Οι Πεθερές διήρκησαν 7 χρόνια, όσο ένας γάμος και μάλιστα με καρπούς! Μετά το τέλος της σειράς, έχω μια χαρμολύπη. Ήταν η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, μια δουλειά από την οποία, μόνο κέρδος είχα”, δηλώσε η Βίκυ Σταυροπούλου. Αν και η κούραση για την γνωστή ηθοποιό ήταν μεγάλη τη χρονιά που πέρασε, λόγου του αυξημένου φόρτου εργασίας η ίδια υποστηρίζει ότι “όταν περνάς καλά, και ο κόσμος ανταποκρίνεται, η κούραση ξορκίζεται”!     

Η μαγική συνταγή της σειράς, που οδήγησε στην μεγάλη της επιτυχία και την απήχηση που είχε από τον κόσμο, πιστεύει ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε όλους τους συντελεστές, αλλά και σε όσους ηθοποιούς συμμετείχαν. “Ήμουν πολύ τυχερή που συνεργάστηκα σχεδόν με όλες τις πρωταγωνίστριες του ελληνικού θεάτρου. Θέλω να τους ευχαριστήσω, αφού ένα από αυτά που συνέβαλαν στην επιτυχία των “Πεθερών”, ήταν και όλοι αυτοί οι ηθοποιοί που πέρασαν από την σειρά”, αναφέρει.  

Όμως, τι είναι αυτό που προτιμά; Το θέατρο ή την τηλεόραση; “Είναι όλα μέρη της δουλειάς μου που την αγαπώ πολύ. Είναι σα να λες σε μια μαμά, να ξεχωρίσει τα παιδιά της. Το θέατρο έχει αβάντα, το αλισβερίσι με το κοινό,  δίνεις και παίρνεις επιτόπου. Εισπράτεις και προχωράς. Στην τηλεόραση είναι αλλιώς τα πράγματα. Εισπράτεις την τεράστια δύναμή της, μετά από λίγο”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε