Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Β. Τσιβιλίκας: Οι φίλοι και συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν με λόγια αγάπης. Τι είπαν στο TLIFE

Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον διάσημο κωμικό…

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σήμερα το πρωί η είδηση του θανάτου του Βασίλη Τσιβιλίκα. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός έφυγε ξαφνικά σήμερα το πρωί από ανακοπή καρδιάς στα 70 του χρόνια. Η οικογένειά του, οι φίλοι και οι συγγενείς του δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμη την είδηση του θανάτου του. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι στο Νεκροταφείου του Αμαρουσίου.

 

Συντετριμμένη είναι η οικογένειά του, αλλά και η γυναίκα του Αλίκη η οποία βρισκόταν εδώ και 44 χρόνια στο πλευρό του και τον στήριζε στις πιο δύσκολες στιγμές του. Όπως ανέφερε μάλιστα, ο καλός του φίλος και συνεργάτης Μπάμπης Κράλιοβιτς στο TLIFE: “Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι από τον χαμό του. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Η σύζυγός του είναι συντετριμμένη. Δυο κουβέντες είπαμε και η γυναίκα έπεσε λιπόθυμη. Ήταν αναπάντεχο. Ο άνθρωπος δεν είχε τίποτα και χάθηκε ξαφνικά.”

Διάβασε εδώ για την τελευταία θεατρική του παράσταση

 

Ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας που συνεργαζόταν εδώ και πολλά χρόνια με τον γνωστό ηθοποιό και ήταν οικογενειακός του φίλος δήλωσε πως αυτό που θαύμαζε σε εκείνον ήταν ο δυναμισμός και τα τόσα πολλά πράγματα με τα οποία καταπιανόταν. “Έτρεχε όλη την ημέρα. Ήταν στο θέατρο στην Αθήνα και στον Πειραιά, κοιτούσε κείμενα για την επόμενη παράσταση και ασχολιόταν συνέχεια με την ΠΕΕΘ “Πανελλήνια Ένωση Ελευθέρου Θεάτρου” της οποία ήταν πρόεδρος τους τελευταίους 8 μήνες”, είπε.

 

Μιλώντας για την τελευταία φορά τον άκουσε δήλωσε συγκινημένος: “Με τον Βασίλη μιλήσαμε χθες στις 3 το βράδυ και το τελευταίο πρόσωπο που μίλησε μαζί του ήταν η Τζένη Λεμπέση, η γραμματέας της ΠΕΕΘ, με την οποία συζήτησε για τα προβλήματα που υπήρχαν. Είχε στενοχωρηθεί πολύ και με το κλείσιμο της Εργατικής Εστίας που ανακοινώθηκε. Προσπάθησε να προσφέρει πολλά και έλυσε αρκετά από τα προβλήματα της ΠΕΕΘ, αλλά αγχωνόταν πολύ”.

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε