Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βackstage: H Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται για την προσωπική της συλλογή!

Βackstage: H Δέσποινα Βανδή φωτογραφίζεται για την προσωπική της συλλογή!

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί σειρά με ρούχα με την υπογραφή της και σήμερα οι πρώτες λήψεις ήρθαν σε κυκλοφορία…

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφορεί σειρά με ρούχα με την υπογραφή της και σήμερα πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για την πρώτη της συλλογή με κεντρικό πρόσωπο φυσικά την ίδια και οι πρώτες λήψεις ήρθαν σε κυκλοφορία.

Η σειρά θα είναι σε πολύ προσιτές τιμές στα καταστήματα chip&chip αλλά και στο e-shop του καταστήματος έτσι ώστε να μπορούν να αποκτήσουν τα ρούχα της Δέσποινας σε όλη την Ελλάδα. Και οφείλω να παραδεχτώ πως δεν βλέπω την ώρα να δω και να φορέσω τις δημιουργίες με την υπογραφή της Δέσποινας Βανδή! Η σειρά θα είναι διαθέσιμη από την ερχόμενη Παρασκευή.

Όλη η έμπνευση της σειράς – όλα τα κομμάτια- είναι της Δέσποινας και πιο συγκεκριμένα από τις γραμμές, το ύφος των ρούχων αλλά και το στιλ που προτιμάει η ίδια στο ντύσιμο της. Όλες αυτές οι πικάντικες λεπτομέρειες με κάνουν να πιστεύω πως η συλλογή θα είναι chic και sexy και φυσικά η Αλεξάνδρα το επιβεβαιώνει. Κι επειδή ξέρω πως θέλεις παραπάνω πληροφορίες, έμαθα πως η συλλογή θα είναι απογευματινή και βραδινή περισσότερο με φορέματα και ολόσωμες φόρμες αλλά και κάποια extra κομμάτια για πιο everyday looks. Ενώ κάποια κομμάτια της σειράς θα μπορούν άνετα να δημιουργήσουν πιο ροκ στιλ όπως τα δερμάτινα κολάν. Τα κυρίαρχα χρώματα θα είναι το μαύρο και το άσπρο με highlight τις αποχρώσεις του χειμώνα όπως το μοβ, το μπορντό, το λαδί και το μπλε.

To styling φυσικά επιμελήθηκαν τα μαγικά χέρια της Αλεξάνδρας Κατσαίτη. Δες φωτογραφίες!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε