Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Valentine’s Day! Πες μου το ζώδιό του, να σου πω τι δώρο να του κάνεις…

Valentine’s Day! Πες μου το ζώδιό του, να σου πω τι δώρο να του κάνεις…

Αποφάσισες τι δώρο θα κάνεις στον αγαπημένο σου; Αν όχι, τα ζώδια είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να αποφασίσεις…

Έχεις αποφασίσει τι δώρο θα κάνεις στον αγαπημένο σου; Αν έχεις πελαγώσει, αν δεν έχεις προλάβει να σκεφτείς, αν δυσκολεύεσαι σε αυτό το θέμα, έρχονται τα ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους για να σε βοηθήσουν…

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι γεμάτος ενέργεια και δυναμισμό. Θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το δώρο σου αν του δώσει την ευκαιρία να ζήσει καινούριες εμπειρίες. Απόφυγε τα τετριμένα και τόλμησε να του χαρίσεις ένα πακέτο μαθημάτων για πλοήγηση ελικοπτέρου (!) -θα πετάξει κυριολεκτικά στα άστρα. Νοίκιασε για μια μέρα -ή έστω λίγες ώρες!- ένα γρήγορο, πολυτελές αυτοκίνητο, φουλάρισε τη βενζίνη και δώσε στο Κριάρι σου το κλειδί. Είναι σίγουρο ότι θα σε οδηγήσει σε άλλα επίπεδα αφού η αδρεναλίνη του -και η λίμπιντο- θα φτάσουν στο κόκκινο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθησιακός και ρομαντικός, ο Ταύρος θα εκτιμήσει ένα ρομαντικό δείπνο (ιδανικά μαγειρεμένο με τα χεράκια σου) με κεριά, απαλή μουσική και σαμπάνια, που θα οδηγήσει σε ένα μασάζ με αρωματικά έλαια, που θα οδηγήσει…. ναι, σωστά το μάντεψες. Φρόντισε τα σεντόνια να είναι σατέν!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος λατρεύει την επικοινωνία, σε όλες της τις μορφές. Θέλει πάντοτε να ενημερώνεται για τις πολιτικές, οικονομικές και λοιπές εξελίξεις. Τι καλύτερο δώρο, λοιπόν, από μια εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή στο αγαπημένο του περιοδικό -έντυπο ή διαδικτυακό. Ένα δώρο σε συνέχειες, που θα του θυμίζει πόσο πολύ τον νιάζεσαι κάθε φορά που το λαμβάνει. Αφού κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις και διαβάσει τα πιο δημοφιλή άρθρα, θα μιλήσει μαζί σου τη γλώσσα του έρωτα -οι εξελίξεις στη σχέση σας προβλέπονται συναρπαστικές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και συναισθηματικός. Άρχισε από το πρωί της Τρίτης να του στέλνεις μηνύματα στο κινητό, να του αφιερώνεις τραγούδια, φτιάξε μια τούρτα ή έστω μια πάστα σε σχήμα καρδιάς! Χάρισε του κάτι που να έχει συναισθηματική αξία, όπως μια κορνίζα με τη φωτογραφία σας ή CD με τραγούδια που ακούσατε στα πρώτα σας ραντεβού. Αφού κάνει μια αναδρομή στη σχέση σας, δακρύσει και δοξάσει την τύχη του που βρήκε ένα τέτοιο ταίρι, θα δώσει -για μια ακόμη φορά- όρκους ατέλειωτης αγάπης και τα ερωτικά χάδια του δεν θα έχουν τελειωμό!

Διάβασε τα υπόλοιπα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε