Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Βασιλικός γάμος στις Σπέτσες!

Βασιλικός γάμος στις Σπέτσες!

Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ θα παντρευτούν στις Σπέτσες το φθινόπωρο.

Οι φήμες ήθελαν ματαίωση του γάμου λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά τελικά ο γάμος θα γίνει κανονικά παρουσία λαμπερών κασλεσμένων από κάθε γωνιά της γής.

Όσο για κάποιους που τόνιζαν ότι ο γάμος θα είναι λιτός και απέριτος, μάλλον δεν γνώριζαν καλά τα πράγματα καθώς ενδέχεται να τραγουδήσει ο Έλτον Τζον.

Στις 4 Σεπτεμβρίου θα γίνει λοιπόν ο γάμος, του Νικόλαου και της Τατιάνας στις Σπέτσες και το παρών στο μυστήριο θα δώσουν οι περισσότερες βασιλικές οικογένειες του πλανήτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι διοργανωτές κανονίζουν τον αριθμό των δυτών που θα πρέπει να βουτάνε επί 24 ώρες το 24ωρο στη θάλασσα, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι κανένας ανεπιθύμητος δεν θα «εισβάλλει» στον γάμο της χρονιάς! Υποβρύχιες κάμερες και ακροβολισμένο σε όλο το νησί προσωπικό ασφαλείας θα τσεκάρουν τα πάντα και τους πάντες εξονυχιστικά.

Μία μέρα πριν από τον γάμο του Νικολάου και της Τατιάνα ο δήμαρχος των Σπετσών θα παραθέσει δεξίωση για τους καλεσμένους. Υπάρχει, δε, το ενδεχόμενο να ανοίξει η Σπετσοπούλα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκεί ειδική δεξίωση προς τιμήν των γαλαζοαίματων. 

Οσον αφορά την λίστα με τα ονόματα των Ελλήνων καλεσμένων έχουν ακουστεί τα ονόματα(Βαρδινογγιάννη, Γουλανδρή, Νιάρχου), αλλά και των περισσοτέρων Ελλήνων εφοπλιστών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε