Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Vegas vs Melisses: Όλα όσα έγιναν στη χθεσινή τους αναμέτρηση! Δες ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί

Το TLIFE στο Red Bull Soundclash και τη “μονομαχία” των δυο συγκροτημάτων…

Μια μοναδική live αναμέτρηση είχαν χθες το βράδυ οι Vegas με τις Melisses που βρέθηκαν στο συναρπαστικό Red Bull Soundclash. Τα δυο συγκροτήματα αναμετρήθηκαν στη σκηνή και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

 

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο hip hop τραγουδιστής και frontman των Goin’ Through, Νίκος Βουρλιώτης που έδωσε ρυθμό στο event μαζί με τον DJ Rico που βρέθηκε στα decks. Οι VEGAS και MEΛISSES ανέβηκαν σε δύο stages, το ένα απέναντι από το άλλο, και ρίχτηκαν στη μάχη σε τέσσερις ανεπανάληπτους γύρους, εκτελώντας τα hits τους αλλά και άλλα αγαπημένα τους κομμάτια με απρόσμενες εξελίξεις…!

 

Με αυτοσχεδιαμούς, διασκευές και συνεργασίες-έκπληξη ζήτησαν από τους fans να κρίνουν το νικητή, αφού τους έδιναν βαθμούς για κάθε γύρο, ζητωκραυγάζοντας με όλη τους τη δύναμη και ανεβάζοντας τα decibel στο τέρμα!

 

Εντυπωσιακές ήταν οι guest εμφανίσεις του Βασίλη Καρρά και της Έλενας Παπαρίζου. Η Έλενα, μάλιστα, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τις Melisses, εντυπωσιάζοντας το κοινό και χαρίζοντάς τους τη νίκη.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε