Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βγήκε από το μαιευτήριο η Πέγκυ Ζήνα! Δες φωτογραφίες

Στο σπίτι της επιστρέφει μαζί με την κορούλα της η γνωστή τραγουδίστρια.

Πριν από λίγο βγήκε από το μαιευτήριο “ΡΕΑ”, όπου έφερε στην κόσμο την κορούλα της η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια χαρούμενη και ευδιάθετη έφυγε για το σπίτι της μαζί με την πριγκίπισσα της και τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα. Το TLIFE βρέθηκε στο μαιευτήριο και απαθανάτισε την Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της και την κορούλα της.

 

Το ζευγάρι ήταν πολύ ενθουσιασμένο με την έλευση της μικρής που θα την ονομάσουν Ηλέκτρα και θα την βαφτίσει ο κουμπάρος τους Ηλιάς Ψινάκης. Η Πέγκυ δεν σταμάτησε να χαμογελά και να λέει πόσο ευλογημένη νιώθει που έγινε μητέρα. Η ίδια κρατούσε μια τεράστια ανθοδέσμη και είχε στο πλευρό της τον γυναικολόγο – μαιευτήρα της Τρύφωνα Λαϊνά.

 

Ωστόσο, η ίδια δεν αναφέρθηκε στο θάνατο του αγαπημένου της πατριού που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα και προσπάθησε να κρύψει τη λύπη της και να αφοσιωθεί στην κορούλα της. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η Πέγκυ στενοχωρήθηκε πολύ από αυτήν την απώλεια, αλλά έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της που την στηρίζει. Σύμφωνα με πηγή, ο ίδιος ο Γιώργος Λύρας φαίνεται να είπε πως θα φανούν δυνατοί και “θα το ξεπεράσουν και αυτό”.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε