Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βίσση – Καρβέλας: Μία συνάντηση που συζητιέται!

Οι δύο τραγουδιστές ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους σε μία μουσική συνάντηση!

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας συναντιούνται ξανά μουσικά έπειτα από 4 ολόκληρα χρόνια! Οι δύο καλλιτέχνες που έχουν υπάρξει για πολλά χρόνια ζευγάρι και μάλιστα έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Σοφία Καρβέλα, έχουν απίστευτη χημεία και σκοπεύουν να μας το δείξουν με την νέα δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας.

Η Άννα ερμηνεύει 3 τραγούδια του μουσικοσυνθέτη τα οποία αποτελούν τον προάγγελο του επερχόμενου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο από την Sony Music. Το CD single που περιλαμβάνει τα τραγούδια ” Αγάπη είναι Εσύ”, “Έτσι μόνο αξίζει” και “Προτεραιότητα” κυκλοφόρησε στις 24 Οκτωβρίου με κυριακάτικη εφημερίδα, όπως γίνεται άλλωστε με τους περισσότερους καλλιτέχνες το τελευταίο διάστημα!

Η Άννα και ο Νίκος είχαν κάποιες διαφορές που τους έκαναν να επιλέξουν διαφορετικούς δρόμους ωστόσο τώρα πια όλα έχουν λυθεί: “Μας είχε λείψει πολύ το μεταξύ μας. Η μουσική μας συνάντηση είναι πλέον πολύ πιο ξεκαθαρισμένη. Είναι πολύ ωραία η σχέση μας. Θα δώσουμε έναν ωραίο δίσκο“, δήλωσε η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της. 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε