Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλτα στο Γκάζι για την οικογένεια του Κωνσταντίνου! Δες φωτογραφίες

Οικογενειακή βόλτα με τους γιους του πήγαν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία την περασμένη Κυριακή.

Στη μουσική παράσταση του Σταύρου Ξαρχάκου βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και την Άννας-Μαρίας. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Γκάζι μαζί με τους γιούς του Νικόλαο και Παύλο.

 
Σύμφωνα με τη “Real Life” πρώτος έφθασε ο Νικόλαος, χωρίς την συζυγό του τατιάνα, η οποία ταξίδευε για επαγγελματικούς λόγους στην Ιταλία. Ο Νικόλαος ήταν ευδιάθεστος και μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε το εξής: “Ήρθαμε να δούμε την παράσταση του κύριου Ξαρχάκου. Είναι η πρώτη φορά που θα ακούσω Χατζηδάκη και είμαι ενθουσιασμένος”.

 
Μετά τον Νικόλαο έφθασαν στην παράσταση ο Κωνσταντίνος με την Άννα – Μαρία και ο πρωτότοκος γιος τους Παύλος με το τζιπ που χρησιμοποιεί η οικογένεια όταν βρίσκεται στην Ελλάδα. Η Άννα-Μαρία ήταν απλά ντυμένη με ένα μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο και κατευθύνθηκε αμέσως προς το φουαγιέ.
 
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έμεινε για λίγο με τους γιους τους και έκανε δηλώσεις. “Ήρθαμε οικογενειακώς για λίγες μέρες στην Αθήνα. Περνάμε καλά κάθε φορά που ερχόμαστε. Δεν θα μπορούσαμε να μην δούμε την παράσταση του Ξαρχάκου”, ανέφερε.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε