Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Βραχιονοπλαστική! Η επέμβαση που θα σε απαλλάξει από τα ενοχλητικά πλαδαρά μπρατσάκια…

Βραχιονοπλαστική! Η επέμβαση που θα σε απαλλάξει από τα ενοχλητικά πλαδαρά μπρατσάκια…

Το βάρος, η κληρονομικότητα αλλά και η ηλικία, είναι οι τρεις παράγοντες που επηρεάζουν την εικόνα των βραχιόνων (μπράτσου), με αποτέλεσμα να αποφεύγεις στραπλες φορέματα ή αμάνικα μπλουζάκια!

Το ξέρω, υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που νιώθουν άβολα με τα μπρατσάκια τους. Και ειδικά από μια ηλικία και μετά τα πράγματα είναι “ανεξέλεγκτα” (ειδικά όταν χαιρετάς κάποιον). Άστα! Και η γυμναστική, από ένα σημείο και μετά δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Και κάπου εκεί ξεκινά το πρόβλημα, το κόμπλεξ και τα νεύρα με την γκαρνταρόμπα σου και τα αμάνικα, τα τιραντάκια κλπ. Οι φίλοι σε λένε υπερβολική. Εσύ όμως έχεις άλλη άποψη… 

Το βάρος, η κληρονομικότητα αλλά και η ηλικία, είναι οι τρεις παράγοντες που επηρεάζουν την εικόνα των βραχιόνων (μπράτσου) δυστυχώς. Όταν οι βραχίονες χαλαρώνουν και η απλή άσκηση δεν αρκεί για να βελτιωθεί η εικόνα τους, η βραχιονοπλαστική ίσως είναι η επιλογή που θα προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου σου δίνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πλαστική επέμβαση.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε