Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βρείτε την πιο καθαρή παραλία με τη βοήθεια του iPhone!

Κάθε μέρα εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple πάρα πολλές εφαρμογές, μερικές από τις οποίες είναι από Έλληνες προγραμματιστές.

Μία ομάδα ανάπτυξης εφαρμογών είναι και αυτή του Blue, που έκανε μία έρευνα κι εντόπισε 3328 βραβευμένες παραλίες και μαρίνες σε 40 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο και σας τις έβαλε όλες σε εφαρμογές για το αγαπημένο σας τηλέφωνο.

Έτσι δημιούργησαν μία εφαρμογή με τις πιο ωραίες και καθαρές παραλίες δημοφιλών χωρών συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.

Μπαίνοντας στην εφαρμογή μπορείτε να ψάξετε σε όλη τη Βάση Δεδομένων που περιλαμβάνει χώρες, νομούς, δήμους και παραλίες ή μαρίνες από όλο τον κόσμο και ανάλογα με το που βρίσκεστε να σας εντοπίσει την πιο ωραία παραλία που βρίσκετε κοντά σας και να σας οδηγήσει σε αυτή.

Αφού κάνετε το μπάνιο μπορείτε να κάνετε και αξιολόγηση της παραλίας που σας πρότεινε η εφαρμογή έτσι ώστε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας και με άλλους.

Τέλος η εφαρμογή Blue διατίθεται σε επτά διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τo μέρος που είστε και θα την βρείτε στο App Store.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε