Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

William και Catherine: Δημοσιεύτηκε η βιογραφία τους σε χρόνο ρεκόρ!

Mόλις 72 ώρες μετά το βασιλικό γάμο, ο Andrew Morton ετοίμασε τη βιογραφία του λαμπερού ζευγαριού…

Σε χρόνο ρεκόρ δημοσιεύθηκε η βιογραφία του William και της Catherine, μετά το βασιλικό γάμο στο Westminster Abbey. Ο Andrew Morton που είχε γράψει και τη βιογραφία της Diana έδωσε στο κοινό τη βιογραφία του ζευγαριού μέσα σε 72 ώρες από την πραγματοποίηση του γάμου.

 

Σύμφωνα με την “Guardian”, ο εκδότης Michael O’Mara είναι πολύ αισιόδοξος για τις επικείμενες πωλήσεις του βιβλίου. Η βιογραφία με τίτλο “William & Catherine: Οι ζωές και ο γάμος τους” είναι ένα βιβλίο 200 σελίδων και ο Morton πήρε και πρόσθεσε τις φωτογραφίες από το γάμο, 100 λεπτά μετά την εμφάνισή του ζευγαριού στο παράθυρο του παλατιού, όπου έδωσαν το πρώτο τους φιλί. Ο ίδιος μάλιστα, έγραψε το τελευταίο κεφάλαιο του γάμου την ημέρα της τελετής και έστειλε αμέσως το βιβλίο στην Ιταλία για εκτύπωση.

Τα πρώτα αντίτυπα κυκλοφόρησαν στο “Waterstone’s Charing Cross”, στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, μόλις 72 ώρες μετά την τελευταία φωτογραφία του ζευγαριού από το γάμο. Στα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου περιγράφεται η ζωή της Catherine και του William, η γνωριμία τους, τα πρώτα χρόνια στο Πανεπιστήμιο, η επίδειξη μόδας που συμμετείχε ερασιτεχνικά η Δούκισσα του Cambridge, η σχέση τους και ο λαμπερός γάμος.

Σε κάποιο σημείο του βιβλίου ο Morton αναφέρει: “Στο πρόσωπο της Catherine είναι ξεκάθαρο, πως ο William, παρόλο που δίστασε κάποιες φορές να αναλάβει τις υποχρεώσεις του σαν μελλοντικός βασιλιάς, έχει βρει την ηρεμία, τη γαλήνη και την αφοσιώση που χρειάζεται. Η Δούκισσα φαίνεται πως κρύβει ένα δυναμισμό και μια αποφασιστικότητα, πίσω από το χαμόγελό της”. 

 
Διάβασε εδώ περισσότερα

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε