Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Χ. Αλούπη στο TLIFE: Πώς μια Ελληνίδα κάνει καριέρα στο Los Angeles!

Χ. Αλούπη στο TLIFE: Πώς μια Ελληνίδα κάνει καριέρα στο Los Angeles!

H όμορφη Χριστίνα μιλάει στο TLIFE για την προσπάθειά της να καθιερωθεί στον μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ.

Στος Los Angeles επέστρεψε μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Χαλκιδική η Χριστίνα Αλούπη. Η όμορφη Ελληνίδα γέμισε τις μπαταρίες της και πέρασε όμορφες στιγμές στο εξοχικό της μαζί με τους δικούς της! Ωστόσο η καλοκαιρινή της απόδραση δεν κράτησε πολύ αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις την καλούσαν στην Αμερική, εκεί όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Η Χριστίνα κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια για να καθιερωθεί στο μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Το TLIFE της ζήτησε να μας μιλήσει για το πως μια Ελληνίδα, ανάμεσα σε αρκετούς ακόμα Έλληνες ηθοποιούς, κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Με την επιστροφή σου στο LA ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα ;

Θα πρέπει να σου πω ότι, έφυγα νωρίτερα από την Ελλάδα από ότι είχα προγραμματίσει κι αυτό γιατί έπρεπε να γυρίσω στο Λος Άντζελες άμεσα, μιας και o manager μου με ειδοποίησε ότι είχα επιλεγεί για ένα καλό διαφημιστικό project τα γυρίσματα του οποίου άρχιζαν στις 15 Αυγούστου και φυσικά έπρεπε να είμαι εκεί. Είχαν επίσης κλειστεί ημερομηνίες για μια σειρά από οντισιόν.

Τώρα σχετικά με τα επόμενα μου βήματα, να σου πω ότι συνεχίζω τα μαθήματα υποκριτικής αλλά και της ορθοφωνίας προκειμένου να τελειοποιήσω την προφορά μου, κάτι εντελώς απαραίτητο για την επιλογή μου για πιο σημαντικούς ρόλους, μιας και αρχίζουν να διαφαίνονται κάποιες καλύτερες προοπτικές γι αυτό, όπως οντισιόν για ρόλους σε μεγάλες παραγωγές.

Δες όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε