Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Χ.Παπακαλιάτης: “Θα σταματήσω να κάνω τηλεόραση”

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια μακριά από την τηλεόραση.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κάνει έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς και μιλάει για την τηλεοπτική σειρά “4” που κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Παρά την μεγάλη επιτυχία ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν θέλει να κάνει του χρόνου τηλεόραση. “Θα σταματήσω να κάνω τηλεόραση όχι εξαιτίας των οικονομικών συνθηκών, αλλά εξαιτίας του ότι δεν έχω να πω κάτι πια μέσα από αυτήν. Η εποχή έχει αλλάξει, και είναι καιρός να να δοκιμάσω κι εγώ τον εαυτό μου σε άλλα επίπεδα”, υποστηρίζει στο περιοδικό Nitro.

Όσον αφορά την τηλεοπτική σειρά κι όσους τον κατηγορούν ότι ήταν αντιγραφή της σειράς Brothers and Sisters:”Όσοι επέμεναν να συγκρίνουν είχαν αρκετούς λόγους να το κάνουν, αφού έμοιαζε αρκετά, και ιδίως στην αισθητική του. Αυτό που δεν ήξεραν όμως, και που βιάστηκαν να κρίνουν –κομπλεξικά πολλές φορές- ήταν ότι το 4 δεν ήταν αντιγραφή. Ήταν ένα σίριαλ που με τη δική του ταυτότητα, το δικό του στυλ και, εν τέλει, μια τελείως διαφορετική ιστορία, στην οποία απλούστατα δεν ήθελα να βγω και να πω σε όλους αυτούς που έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι είναι αντιγραφή.”

“Ο στόχος μου πάντα ήταν να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά μέσα από τα παραμύθια μου. Είτε από τον καναπέ του μπροστά στην τηλεόραση είτε με on-line παρέες μέσω λάιβ μπλόγκινγκ. Σε όλες τις περιπτώσεις, πάντως, χαίρομαι που έστω και για μια ώρα κάθε βδομάδα καταφέρνω να κάνω τον κόσμο να ταξιδεύει λίγο με τις ιστορίες στα σίριάλ μο”, δήλωσε ο Χριστόφορος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε