Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χ. Πλαϊνης: Μου φαίνεται κάπως άγριο το γυμνό!

Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει για τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Αθερίδη αλλά και για το ρόλο που παίζει η ομορφιά για να μπει κάποιος στον χώρο.

Ο Χρήστος Πλαϊνης θα εμφανιστεί φέτος στη παράσταση Τυφλοσούρτης, στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη. Πώς προέκυψε η συνεργασία τους; ”Με τον Θοδωρή είμαστε φίλοι. Είχαμε γνωριστεί πριν από οχτώ χρόνια στο Full Monty και από τότε έχουμε μία πολύ φιλική σχέση. Με βοηθάει που ο Θοδωρής είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, γιατί έχει ολοκληρωμένη άποψη για το έργο. Στον Τυφλοσούρτη υποδύομαι έναν γόη απατεώνα που προσπαθεί να ληστέψει μια τράπεζα”, δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ!

Αναμφίβολλα είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Πόσο θεωρεί ότι βοηθάει η ομορφία για να ανελιχθεί κάποιος στον χώρο; ” Είναι ένα καλό χαρτί για αρχή. Από κει και πέρα χρειάζεσαι κι άλλα πράγματα. Ξεπερνιέται γρήγορα από μία άλλη… ομορφιά. Μπορείς να την εκμεταλλευτείς αλλά είναι εφήμερη, μέχρι την επόμενη σεζόν”, λέει χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση για το αν θα πόζαρε ποτέ γυμνός για φιλανρωπικό σκοπό απαντά: ”Νόμιζω πως όχι. Μου φαίνεται κάπως άγριο. Στο θέατρο εμφανίστηκα γυμνός, γιατί υπήρχε η κατάλληλη ατμόσφαιρα”.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε