Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Χ. Πολίτη: Τι είπε στο Μίλα για τον Κωστόπουλο, το ρόλο της στην εκπομπή και τον νεότερο σύζυγό της!

Χ. Πολίτη: Τι είπε στο Μίλα για τον Κωστόπουλο, το ρόλο της στην εκπομπή και τον νεότερο σύζυγό της!

Η Χριστίνα Πολίτη βρέθηκε καλεσμένη στο “Μίλα” την πιο κατάλληλη στιγμή.

Η Χριστίνα Πολίτη βρέθηκε καλεσμένη στο “Μίλα” την πιο κατάλληλη στιγμή. Την ώρα που οι φήμες οργιάζουν για τον περιορισμό του ρόλου της στο “Πρωινό ΑΝΤ1” και που οι εξελίξεις στην ΙΜΑΚΟ είναι δραματικές, αφού με τον Πέτρο Κωστόπουλο διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια φιλική, οικογενειακή και επαγγελματική σχέση.

Η δημοσιογράφος εξήγησε στην Τατιάνα πως ο λόγος που αποφασίστηκε να έχει μικρότερη παρουσία στην εκπομπή είναι γιατί θεωρεί ότι χάνει πολύτιμο χρόνο από άλλα πιο ουσιαστικά πράγματα, όπως το να κάνει συνεντεύξεις.

Σύμφωνα με την ίδια η δουλειά της είναι να φέρνει στην εκπομπή πράγματα από έξω και το να είναι στο πλατό δεν προσφέρει κάτι. “Το καθημερινό μου έτρωγε πάρα πολύ χρόνο χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο αυτό που κάνω εκεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως ήταν κάτι που το ζήτησε από μόνο της!

Η Χριστίνα υπερασπίζεται τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του ΑΝΤ1 λέγοντας πως είναι καλά και ο στόχος είναι να πάνε ακόμα καλύτερα!

Το κλίμα στην εκπομπή είναι πάρα πολύ ευχάριστο, όταν είμαστε εκεί γελάμε πάρα πολύ και όταν βγαίνουμε έξω γελάμε πάλι πάρα πολύ”, εξηγεί η ίδια υπερασπιζόμενη όσα λένε για την χημεία τους.

Διάβασε περισσότερασ το TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε