Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Χ. Ψωμόπουλος: “Πριν από τη σχέση μου με την Ά. Βίσση δεν με ήξερε τόσος κόσμος!”

Μιλά για την 8μηνη περιπέτεια στη φυλακή!

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος, που καθώς υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 4 ετών και πέντε μηνών, ύστερα από μήνυση επιχειρηματία που τον κατηγόρησε για ακάλυπτες επιταγές και βιαιοπραγία, σε συνέντευξη που έδωσε λίγες μόνο εβδομάδες μετά την αθώωση και την αποφυλάκισή του μίλησε για την εμπειρία του αυτή.

Ο ίδιος παρέμεινε τελικά στη φυλακή για 8 μήνες κι όταν η απόφαση του Αρείου Πάγου τον αθώωσε, αισθάνθηκε δικαιωμένος. ”Η απόφαση δικαιώνει απολύτως τη θέση μου και όλα όσα υποστήριζα αυτό το διάστημα. Στην κυριολεξία, αυτή η απόφαση αποδεικνύει ότι άδικα πέρασα όλη αυτή την περιπέτεια και άδικα δημιουργήθηκε όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομά μου.”

Εξομολογείται ότι ξεχωριστή θέση στη ζωή του, είχε και έχει η κόρη του και παραδέχεται ότι η σκέψη της τον γέμιζε με απέραντη δύναμη για ν’ αντέξει. ”Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εχθρούς μου, που με έκαναν πιο δυνατό. Ζητώ συγνώμη από όσους στενοχώρησα. Και όπως έλεγε ο John Lennon, love and peace, παιδιά… Οι φίλοι δεν με στήριξαν σε όλη αυτή την περιπέτεια. Άλλοι είναι πιο κοντά σου, άλλοι πιο μακριά και άλλοι απουσιάζουν. Τελικά όμως, και αυτοί που απουσιάζουν σε κάνουν να σκεφτείς πράγματα και καταστάσεις, γιατί, όσο δεν εμπλέκονται, δεν μπορούν να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις”, υπογράμμισε κλείνοντας αυτό το θέμα.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε