Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χ. Χολίδης: Χαλαρές στιγμές στη Μύκονο λίγο πριν παντρέψει τον Γ. Μανιάτη!

Χ. Χολίδης: Χαλαρές στιγμές στη Μύκονο λίγο πριν παντρέψει τον Γ. Μανιάτη!

Τα δύο κουμπαράκια βρέθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το Σαββάτο ο Χρήστος Χολίδης πάντρεψε τον καλό του φίλο Γιάννη Μανιάτη στην εκκλησία της στον Ι.Ν. της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Ο άσος του Ολυμπιακού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ιωάννα Γαλλή, κόρη του Φάνη Γαλλή, πρώην προέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Εκτός από τον Χρήστο κουμπάρος ήταν ένας ακόμη φίλος του ποδοσφαιριστή και φυσικά καλεσμένοι όλοι οι συμπαίκτες του από την Εθνική. Μετά τον γάμο ακολούθησε ξέφρενο πάρτι σαν αυτό που είχαν κάνει πριν από λίγες μέρες στο μαγαζί που τραγουδάει ο Χρήστος.

Ο τραγουδιστής και ο Γιάννης κάνουν πάρα πολύ παρέα και μάλιστα λίγες μέρες πριν το γάμο έκαναν μαζί διακοπές στο νησί των Ανέμων. Αγαπημένος προορισμός και για τους δύο φρόντισαν να διώξουν το άγχος τους για την μεγάλη μέρα κάνοντας βουτιές και απολαμβάνοντας τον ήλιο και την καταγάλανη θάλασσα της Μυκόνου.

Το TLIFE συνάντησε τον Γιάννη και τον Χρήστο να απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους γεύμα σε ένα από τα στέκια του νησιού ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Εθνικής έκανε τα μπάνια του μαζί με την αγαπημένη του. Δες φωτογραφίες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε