Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χ. Χριστόπουλος: Για ότι έγινε στο Αβέρωφ φταίει ο DJ!

Χ. Χριστόπουλος: Για ότι έγινε στο Αβέρωφ φταίει ο DJ!

Ο Χάρης Χριστόπουλος μιλά στο TLIFE για τη δεξίωση της Χρουσαλά και του Πατίτσα στο Αβέρωφ!

Για τη δεξίωση της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λεό Πατίτσα στο θωρηκτό Αβέρωφ που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις τις τελευταίες μέρες, μίλησε στο TLIFE, ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του Next Top Model Χάρης Xριστόπουλος.

Ο κ. Χριστόπουλος που βρέθηκε στην εκδήλωση, που διοργάνωσε το λαμπερό ζευγάρι για τα Ποσειδώνια 2010 στο θωρηκτό Αβέρωφ μας μίλησε για τη δεξίωση και αποκάλυψε πως η παρεξήγηση ξεκίνησε από λάθος του DJ!

“Αν κάποιος φταίει στην όλη αυτή παρεξήγηση είναι ο Dj”, λέει χαρακτηριστικά ο διάσημος φωτογράφος και προσθέτει: “Η δεξίωση ήταν εκπληκτική πολύ σοβαρή και συμμετείχαν επιχειρηματίες. Όμως, ο Dj εκεί που έπαιζε μόνο κλασσική μουσική και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, ξαφνικά έβαλε έναν καρσιλαμά. Και από εκεί ξεκίνησε η ιστορία. Από τον καρσιλαμά”.
 
Ακόμη, ο κ. Χριστόπουλος αναφέρει ότι το κλίμα στην εκδήλωση ήταν πολύ καλό και ότι για όλα ευθύνεται ο “καρσιλαμάς”. “Μετά η εκδήλωση επέστρεψε στο κλασσικό ρεπερτόριο. Αν δεν είχε παιχτεί αυτός ο καρσιλαμάς που θεωρήθηκε ανθελληνισμός γιατί έχει τουρκικές ρίζες, τότε όλα θα είχα εξελιχθεί ομαλά”.

Τέλος, ο ίδιος λέει το εξής: “Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση για τα Ποσειδόνια και όπως έχω πει ο τουρισμός και η ναυτιλία είναι τα τελευταία δυο χαρτιά της Ελλάδος. Η εκδήλωση ήταν εκπληκτική, σοβαρή και υπήρχε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Για όλα φταει μια λάθος επιλογή του Dj”!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε