Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Χόρεψε με σπασμένο χέρι!

Χόρεψε με σπασμένο χέρι!

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στο NewsIt για το πρόσφατο ατύχημά του, που όμως δεν τον εμπόδισε να εμφανιστεί στην πρεμιέρα του “Dancing with the stars”.

Το ατύχημα που είχε ο γνωστός ηθοποιός, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, θορύβησε ιδιαίτερα τους υπεύθυνους της παραγωγής του show. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έσπασε το χέρι του. Παρόλο που ο γιατρος που τον εξέτασε κος Ιωάννης Βλάμη, του συνέστησε ξεκούραση ο ίδιος επέμεινε να εμφανιστεί στο live.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, δεν μπορούσε το ατυχές αυτό περιστατικό να τον εμποδίσει να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια που κάνει, για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε επικοινωνία που είχε το NewsIt μαζί του μας είπε: “Χορεύω όχι με τα κόκκαλα μου αλλά με το μυαλό μου. Θα το βάλω μέσα στη χορογραφία το πρόβλημά μου γιατί έχω πολύ καλή δασκάλα. Θα ανεβάσει βέβαια λίγο το βαθμό δυσκολιάς αυτό αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε.”

“Την στιγμή που χόρεψα δεν πόνεσα καθόλου, πόνεσα εκ των υστέρων. Πόνεσα πολύ την ημέρα που έπεσα, τα είδα όλα”, συνεχίζει ο ηθοποιός. Ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν θέλει το πρόβλημα αυτό βέβαια να του δώσει διαφορετική αντιμετώπιση από την επιτροπή. Άλλωστε όπως ο ίδιος δηλώνει: “Έχω βγει ήδη νικητής από όλο αυτό.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε