Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Χωρίς ανταλλαγή δώρων τα φετινά Χριστούγεννα! Καταστηματάρχες και καταναλωτές μιλούν στο TLIFE

Η οικονομική κρίση θα επηρεάσει και την όμορφη γιορτή των Χριστουγέννων. Παρά τις δύσκολες μέρες που ζούμε πρέπει να βρούμε δύναμη και να φτιάξουμε την ψυχολογία μας ώστε να γιορτάσουμε τις Άγιες μέρες!

Η οικονομική κρίση θα επηρεάσει και την όμορφη γιορτή των Χριστουγέννων. Παρά τις δύσκολες μέρες που ζούμε πρέπει να βρούμε δύναμη και να φτιάξουμε την ψυχολογία μας ώστε να γιορτάσουμε τις Άγιες μέρες… Xάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα όμορφα λόγια ή ένα δωράκι μικρής χρηματικής αξίας αλλά με ένα  δικό σου αμπαλάζ… φτιαγμένο με αγάπη και έμπνευση από τα χεράκια σου!

Άλλη όψη όπως όλα δείχνουν θα έχουν φέτος οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές αφού η οικονομική κρίση θα γιορτάσει μαζί μας, στα χριστουγεννιάτικα στολίδια, στα δώρα αλλά και στο γιορτινό τραπέζι.  Φέτος οι αγορές μας θα είναι πιο λίγες και η ανανέωση της ντουλάπας μας για τις γιορτινές μας εξόδους περιορισμένη.

Τα προηγούμενα  χρόνια είχαμε τη νοοτροπία ότι όσο πιο ακριβά είναι τα δώρα που θα κάναμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τόσο περισσότερο θα δείχναμε την αγάπη μας κάτι που είναι τελείως λάθος. Γι’ αυτό φέτος οι ιδιόχειρες Χριστουγεννιάτικες κάρτες, τα τυπικά δώρα και τα γλυκά θα έχουν την τιμητική τους, και θα εκφράζουν με έναν πολύ γλυκό και ιδιαίτερο τρόπο την αγάπη μας και τις ευχές μας.

Όλοι μας πρέπει να διώξουμε την κατάθλιψη και την απαισιοδοξία από πάνω μας γιατί η πόλη μας άρχισε να μυρίζει Χριστούγεννα! Πρέπει και εμείς να φορέσουμε τα γιορτινά μας και να αφεθούμε στο μαγικό κλίμα των Χριστουγέννων.

Το Tlife βρέθηκε σε εμπορικά κέντρα των βορείων προαστίων και μίλησε με καταναλωτές και καταστηματάρχες. Κάνε κλικ και διάβασε τα συμπεράσματα!

Ρεπορτάζ: Ζαχαρούλα Χρόνη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε