Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ! 10 έξυπνες συμβουλές για να παραμείνεις αδύνατη το καλοκαίρι…

ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ! 10 έξυπνες συμβουλές για να παραμείνεις αδύνατη το καλοκαίρι…

Summer Tips για να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου, να αποκτήσεις ομοιόμορφο υπέροχο μαύρισμα και φυσικά ενυδατωμένη επιδερμίδα και λαμπερά μαλλιά.

Όσο και αν τα πράγματα γύρω σου μοιάζουν να κινούνται σε “σκουρόχρωμους” τόνους, το καλοκαίρι πάντα καταφέρνει να σου φτιάξει τη διάθεση. Σε βάζει σε διαδικασία να ντυθείς σέξι, να βγεις, να διασκεδάσεις με φίλες! Ξυπνάει μέσα σου την ερωτική διάθεση και φυσικά απαιτεί τον καλύτερό σου εαυτό.

Summer Tips για να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου, να αποκτήσεις ομοιόμορφο υπέροχο μαύρισμα και φυσικά ενυδατωμένη επιδερμίδα και λαμπερά μαλλιά. Ο δεκάλογος του καλοκαιριού για… ψαγμένα κορίτσια που ξέρουν πως να διασκεδάσουν το καλοκαίρι. Ο Διαιτολόγος Διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς σου δίνει τις συμβουλές…

1. Κάνε το quiz και μάθε πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνεις καθημερινά. Για να απαντήσεις στις ερωτήσεις κάνε κλικ εδώ. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα πάρεις από το quiz, φρόντισε να μειώσεις κατά 5-10% τις ημερίσιες θερμίδες αν φυσικά επιθυμείς να χάσεις κιλά.

Για παράδειγμα να το quiz σου δώσει 2000 θερμίδες την ημέρα, κόψε 200 θερμίδες την ημέρα και δες αποτελέσματα γρήγορα και χωρίς δίαιτα.

2. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις με το βραδινό. Λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, ο ανθρώπινος οργανισμός εκλύει μεγάλα ποσά θερμότητας σε συνδυασμό με την εμφάνιση έντονης εφίδρωσης, πράγμα το οποίο μειώνει την όρεξη και την κατανάλωση τροφής εν συγκρίσει με την κατανάλωση τροφής στην περίοδο του χειμώνα. Όμως, τις βραδινές ώρες κατά τις οποίες η θερμοκρασία μειώνεται, η τάση για κατανάλωση τροφής αυξάνεται. Δεν είναι παράλογο το κυρίως γεύμα σου να μεταφέρεται το βράδυ. Το θέμα είναι να μην υποπέσουμε στο διατροφικό ατόπημα της υπερφαγίας.

Smart tip: Πριν την έναρξη του γεύματος κατανάλωσε 240ml ανθρακούχο νερό τύπου σόδα και αμέσως μετά το γεύμα 2 φρούτα. Το κέρδος θα είναι μέγιστο, διότι θα εμφανισθεί ταχέως το αίσθημα του κορεσμού.

3. Δροσίσου με τα σωστά… όπλα! Αρκετοί διαιτώμενοι θεωρούν ότι λόγω ζέστης ένα παγωτό θα τους δροσίσει. Λάθος! Ναι μεν το παγωτό θα δροσίσει τον διαιτώμενο στιγμιαίως, αλλά στην πορεία θα αυξήσει την θερμοκρασία του σώματος διότι λόγω των λιπαρούχων συστατικών του θα αναγκάσει τον οργανισμό να υπερλειτουργήσει. Ποια είναι όμως η λύση;

Μα φυσικά φρέσκα φρούτα, φυσικοί χυμοί και άφθονο νερό είναι το καλύτερο μέσο για να νιώσεις καλύτερα και να απομακρύνεις τη ζέστη.

Διάβασε τα υπόλοιπα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε