Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Xωρίζουν οι δρόμοι της Ε. Ακρίτα και του Γ. Κυρίτση!

Ο Γιώργος Κυρίτσης και η Έλενα Ακρίτα λύνουν τη συνεργασία τους.

Ο Γιώργος Κυρίτσης και η Έλενα Ακρίτα συνεργάζονται εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια. Το γραφείο παραγωγής σεναριών που μοιράζονταν εδώ και πολλά χρόνια, πλέον θα το αναλάβει μόνος ο Γιώργος Κυρίτσης μετά την απόφαση της Έλενας να αποσυρθεί από την τηλεόραση.

”Η Έλενα κακά τα ψέμματα είναι η ψυχή της ομάδας, η κολόνα. Έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε μαζί από το 91′ και αναμφισβήτητα είναι μεγάλο το κενό που θα δημιουργηθεί. Όμως όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Μοιραστήκαμε τις αγωνίες, τις πίκρες και τις επιτυχίες. Όλα αυτά μας έδεσαν πολύ, δεν είναι και μικρό πράγμα εδώ μιλάμε για μια ολόκληρη ζωή. Η Έλενα αποφάσισε να σταματήσει, το έχει δηλώσει και ήταν ξεκάθαρη. Έχει κάθε δικαίωμα να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να κάνει άλλα πράγματα που την ενδιαφέρουν περισσότερο. Ακόμη βέβαια είναι παρούσα, δουλεύουμε εντατικά για τα Μυστικά και δεν έχουμε χρόνο για άλλες σκέψεις. Ζούμε όλοι μαζί μία ακόμη επιτυχία στην τηλεόραση”, δηλώνει ο κύριος Κυρίτσης στην Espresso.

Στα σκαριά έχουν και μία νέα καθημερινή σειρά για το Mega αλλά ο παραγωγός δεν ήθελε να αποκαλύψει κάτι περισσότερο σχετικά με αυτό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε